- 26 Kasım 2022
- 113
- 27
- 28
- 25
- Konu Sahibi dilan70617
-
Bende bugün test yaptırdım enfeksiyon çıktıe nabızdan baktım ama sonuca gitmedim.Hangi değerleriniz de sıkıntı vardı acaba tahlillerde ?
Ben 27 haftalugim şeker yaptırmak istemedim sekerime kendim dikaet ediyorum Tuzla'da öyle gereksiz buluyorumBende de lökosit ve yassı epitelde değer dışı bakteri falan normal ama bilmiyorum ilaç verir mi şeker yükleme yaptırdım bir de sizin kaç haftalık ?
Siz kaç haftalık sinizBende de lökosit ve yassı epitelde değer dışı bakteri falan normal ama bilmiyorum ilaç verir mi şeker yükleme yaptırdım bir de sizin kaç haftalık ?
Birşey olmaz korkmayın doktorunuz ilaç veriir ben ilacımı doktoruma atım bu ilacı verdi baktelrileri ve enfeksyonu temizliyormusBende çok dikkat ediyordum ama sonuca şok oldum.
Sağlıkla doğrun inşallah24 haftalık benimde
Doktor yazmadı mı canımEki Görüntüle 3541770 hamilikte enfeksiyonum vra ve ilkez kulncam içen varmı acaba
Doktor yazdım aklıma takıldıDoktor yazmadı mı canım
Aynen bekliyoruzYarın sonuca gideceğim işte bakalım size de yazarım enfeksiyon ile ilgili ilaç vs yazarsa.
Uracare diye bi ilaç. Verdi bana toz sulandırarak içmek için.Aynen bekliyoruz
Benimkide suya koyuluyorUracare diye bi ilaç. Verdi bana toz sulandırarak içmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?