Kızlar hamileliğimin 12.haftasında burun tıkanıklığı ile beraber grip geçirmeye başladım. Ama burun tıkanıklığım öyle böyle değil. Kafamı yatağa koyamadım nefes alamıyordum panik atak geçirdim. Gece kalp çarpıntısı ve kol uyuşması ile bile hastanaye gittim. Kendi doğum doktorum otrivine pediatrik yazdı sadece gece damlattm en azından uyurum diye 3-4 gün falan uyudum ama sonra sanki damla da etki etmemeye başladı. Bana yine geldiler. Şimdi 1 haftadır yine uyumuyorum sürekli panik nefes alamıyorum. Kbb burun eti. Büyümesi var dedi gribe bağlı sadece doğal şeyler yapabilirsin dedi ama yok onlar da bana mısın demedi. Hiç açmadı burnumu. En sonunda başka bir doktora gittim C Grubunda bir burun spreyi verdi burun eti küçültücü. Onu kullanıyorum iki gündür ama sanki etki etmiyor gibi. Paranoyak mı oldum bilmiyorum. Tabi bebeği düşünüyorum bir yandan. Ya burun spreyleri ona zarar verirse diye. Benim gibi bir şeyler yaşayan var mı? Bu burun spreyleri kullanıp çocuğunda sıkıntı olmayan. Ya da burun eti problemi yaşayan?