Biraz daha büyüdüğünde gercekren cikiyo konu sahibini korkutmak için yazmıyorum ama arkadaşım da içiyodu paket almadan eşinden şu an 6 aylık bebeği var ve akciğerlerinde sorun var sürekli doktora gidiyo doktorlar da neden olduğunu bilmiyo çünkü söylememiş korkudanyenidoğanlar zaten hastanede çeşitli testlere tabi tutuluyor ve demekki bebeğiniz iyii. şimdiye belli olurdu çünkü. yalnız şunu söylemek istiyorum gerçekten verilmiş sadakanız varmış. bir daha böyle bir saçmalık yapmayın. bebeğiniz zihinsel engelli veya hastalıklı olabilirdi. şu yaptığınızı çocuk bile yapmaması gerektiğini bilir..
ne gibi sorunlar çıkıyorBiraz daha büyüdüğünde gercekren cikiyo konu sahibini korkutmak için yazmıyorum ama arkadaşım da içiyodu paket almadan eşinden şu an 6 aylık bebeği var ve akciğerlerinde sorun var sürekli doktora gidiyo doktorlar da neden olduğunu bilmiyo çünkü söylememiş korkudan
Yazdım akciğerlerinde sorun var sürekli doktora gidiyolar nefes sıkıntısı var net bisey soylemeyip sürekli cagiriyolarmis oda sigara içtim dememiş korkudanne gibi sorunlar çıkıyor
Siz gene de korkmayın hepsinde aynı olcak diye bisey yok öyle bi sorun olursa inşallah olmaz doğrudan söyleyin ki ona gore bakılsınne gibi sorunlar çıkıyor
Yazdım akciğerlerinde sorun var sürekli doktora gidiyolar nefes sıkıntısı var net bisey soylemeyip sürekli cagiriyolarmis oda sigara içtim dememiş korkudan
inşallah olmaz bu ihtimal bile o kadar kötü ki. kendime çok kızıyorum psikolojik destek alsam yeri bebeğimi dünyada ki her şeyden çok seviyorum ama hamilelikte anlayamadım bu duyguları çevremde içen insanlar vardı ondan dolayı birazda denemedim galiba bilemiyorum ama gayet bırakılıyormuş. belki de bu kadar kolay bırakmamın sebebi vicdan azabı. hamilelikte bıraksam emzirirken içsem daha az zarar görürdü bunu deneseydim bari diyorum tabi ki içmemek önemli olan. yani denememe kızıyorum.Si
Siz gene de korkmayın hepsinde aynı olcak diye bisey yok öyle bi sorun olursa inşallah olmaz doğrudan söyleyin ki ona gore bakılsın
Kendine kızma olmuş bitmiş bebeğinle ilgilen op kokla korkma dua et sadceinşallah olmaz bu ihtimal bile o kadar kötü ki. kendime çok kızıyorum psikolojik destek alsam yeri bebeğimi dünyada ki her şeyden çok seviyorum ama hamilelikte anlayamadım bu duyguları çevremde içen insanlar vardı ondan dolayı birazda denemedim galiba bilemiyorum ama gayet bırakılıyormuş. belki de bu kadar kolay bırakmamın sebebi vicdan azabı. hamilelikte bıraksam emzirirken içsem daha az zarar görürdü bunu deneseydim bari diyorum tabi ki içmemek önemli olan. yani denememe kızıyorum.
Cok cok stres yapanlara gunde iki tane öneriliyor en az risksiz ama siz 5+ icmissiniz umarim bisi olmaz. Benim bi akrabam icti her iki hamileliginde paket paket ama iki kizida sapasaglam ne akciger ne bisi biri 15 biri 18 yasinda hic bisi olmadi.
[/QUOTE
inşallah keşke doktorum daha sert uyarsa idi beni gerçi kendiliğimden kullanmamalı idim