Hamileyyyyyiiim

7 +6 dedi doktor.bilmiyorum ki bos gebelik olanlarin bebekleri sonradan gelisir mi.artik bisey bilmiyorum.kimsenin durumu kimseye uymuyor.bekleyecegiz artik bakalim zaman bize ne gosterecek.

7 +6 dedi doktor.bilmiyorum ki bos gebelik olanlarin bebekleri sonradan gelisir mi.artik bisey bilmiyorum.kimsenin durumu kimseye uymuyor.bekleyecegiz artik bakalim zaman bize ne gosterecek.
moral bozmak istemem ama bende ekim ayının sonunda boş gebelikten kürtaj oldum...senin gibi bende kendi doktoruma güvenmediğim için başka doktora gittim ama o da aynı şeyi söyledi ve malesef kürtaj oldumm... :KK43:

hayirli olsun bide cift ne guzel allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi basima

Arkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin
merhaba hayırlı olsun.
bende hamile olduğumu yeni öğrendim.beta hcg 400 çıktı.geçen hafta cuma günü doktor ultrasonda rahimde hamilelik hazırığı var ama şuan bebek görünmüyor dedi.Cumartesi tekrar çağırdı.İnş. bebeğim görebiliriz:)

Kızlarrrr ben de hamileyim sanırsam :) adetim bir gün geçince test yaptım silik şekilde pozitifti 4 gün sonra tekrar yaptım hemen koyu koyu çift çizgiydi. şimdi 11 gün geçti henüz doktora gitmedim.Yarına randevu aldım ilk muayene de neler oluyor? Vajinal ultrason dedi bir arkadaş şart mı buu?

evet sart cunku bebek cok kucuk oldugu icin ustten goremez.kesin sonuc icin kaseyi gormesi lazim.baksin bi sorun olmaz.

sağlıklı bir şekilde kucağına al bebeğini canım.bende hamile olduğumu dün öğrendim çok mutluyum:emir_bebek:

Canım bir gelişme var mı.. InşAllah güzel haberlerle gelirsin buraya.

sana katiliyorum kalp atisi duyulmadan hamile oldugunu soylememek.bende hemen soyledim 8 haftalik dusuk yaptim.bende erken soylemiyecegim olursa eger.sanada gecmis olsun uzuldum

Canım çok geçmiş olsun. Bu olayda da vardır bir hayır. InşAllah en kısa sürede sağlıklı bir bebişe hamile kalır sağlıkla doğurursun inşAllah. Zaman her şeyin ilacı.

sana katiliyorum kalp atisi duyulmadan hamile oldugunu soylememek.bende hemen soyledim 8 haftalik dusuk yaptim.bende erken soylemiyecegim olursa eger.sanada gecmis olsun uzuldum

Bende ultrasonda bebeği gördükten sonra söyledim ama bencede 3-4 ay söylememek gerekirmiş. Hemen nazar değdi. Hiç hamile gibi değilken söyler Söylemez yataktan kalkamaz oldum.

Arkadaşlar Allah hayırlı hamilelik geçirmeyi sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin öncelikle,
Bende adetimi 5 gün geçti olmuyorum ilk 3 gün idrar test yaptım ama negatif ama kaç gündür geceleri ter basıyor kasıklarım batıyor karnım hep ağrıyor ve el ve ayaklarım uyuşuyor acaba kendi Hüsnü kuruntum mu diyorum kendi kendimi kandırmak istemiyorum idrar testi yapıp tekrar negatif görmekte istemiyorum

1 hafta gecikme oluncada teste cikiyor.varsda erken yapmissin cikmayadabilir.seni umutlendirmek istemiyorum ama belirtiler hamilelikte oluyor seninki gibi.ama adet olacagi zamanda boyle sendurumlarda olabiliyor karisik durum.bence hala adet olmazsan 4 sonra tekrar yap testi.test yapmayinca nasil ogreneceksinki mecburen yapacaksin

Kızlarrr ultrasonla baktı keseyi gördü 1 cm , rahmin içinde sıkıntı yok gibi dedi. Kağıdın altında da 11.4 mm , 5+4 yazıyordu. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi :) İnş. hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

X