Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moral bozmak istemem ama bende ekim ayının sonunda boş gebelikten kürtaj oldum...senin gibi bende kendi doktoruma güvenmediğim için başka doktora gittim ama o da aynı şeyi söyledi ve malesef kürtaj oldumm...7 +6 dedi doktor.bilmiyorum ki bos gebelik olanlarin bebekleri sonradan gelisir mi.artik bisey bilmiyorum.kimsenin durumu kimseye uymuyor.bekleyecegiz artik bakalim zaman bize ne gosterecek.
merhaba hayırlı olsun.Arkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin
YOk canim.cumartesi doktora gidicem bos kese alinacak.bi daha kalp atislarini duymadan 3aylik olmadan sevinmicem ve kimseye soylemicem.herkes uzuldu allahin takdiri.yapacak bisey yokCanım bir gelişme var mı.. InşAllah güzel haberlerle gelirsin buraya.
SaGol canim.insallah saglikla kucagimiza alacagimiz bebekler versin allahsana katiliyorum kalp atisi duyulmadan hamile oldugunu soylememek.bende hemen soyledim 8 haftalik dusuk yaptim.bende erken soylemiyecegim olursa eger.sanada gecmis olsun uzuldum
sana katiliyorum kalp atisi duyulmadan hamile oldugunu soylememek.bende hemen soyledim 8 haftalik dusuk yaptim.bende erken soylemiyecegim olursa eger.sanada gecmis olsun uzuldum