Arkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin
Sagol canım. İlk hamileliğin oldugu için telaşıyla. Gelenler de bir arkadaş düşük yaptı. Ben de de böyle lekelere olunca korktum. Cumartesi doktora gidicez. İnş. Bişey cikmak.
Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı olmaz...Ayın 24 ünde doktora gittim 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Arkadaslar cok korkuyorum ilk gebeliğim ve cok sevinmiştik. Dün iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum. Cumartesi muayenem var. Hayırlısı olsun. Kalp atışını duyarmıyım ve bu sorunlarla kucağıma alır mıyım cok korkuyorum. Herşey Allah'tan.
Ahh canim seni cok iyi anliyorm. Bende dun doktora gittm degerin cok yavas dusuk yapacaksın dedi moralm berbat! Dunden beri yataktayim ama dusecegini biliyorum o kadar zor biseykiOffff offf bugun doktora gittim.kese buyuyor ama icinde bebek yok.cok sasirdik.bos gebelik olabilirmis 1hafta sonra tekrar gidicez bebek yoksa kurtaj olucamInanmadik baska doktora gittik aynisini soyledi.
Canım allah yardcın olsunArkadaslar allah A sukur ben de hamileyim. 4 haftalık doktor kesesi gördü. Kalp atışlarını bu hafta duyulan inş. Yalnız bi kaç gündür kahverengi akıntı var ve cok az da kanama. Bi sorun yoktur degil mi. Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Allah ım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin