hamileymmmm

diyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
79
0
mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza aralığın 7 aylık evliyim ilk bebegimi kaybetmştşm:emir_bebek: 1 de hastalanmıştım ayın 28 de hastalanmam lazımdı olmadım ayın 1 de test yatım akşam net değl di sabah aç karnına yaptım net çıktı bende hamileyim hemen doktora :emir_bebek:gitmelimiyim

mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza aralığın 7 aylık evliyim ilk bebegimi kaybetmştşm:emir_bebek: 1 de hastalanmıştım ayın 28 de hastalanmam lazımdı olmadım ayın 1 de test yatım akşam net değl di sabah aç karnına yaptım net çıktı bende hamileyim hemen doktora :emir_bebek:gitmelimiyim

Ayyy tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve anali babali büyütsün sizlere hayirli evlat olur insallah. Canim benim icinde dua et bende istiyorumm senin karninda bir melek var belki duan kabul olur :ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

tebrik ederim canım alah sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.bende 2-3 gün önce eczaneden test aldım ama negatif çıkmıştı dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım inş hamileyimdir dua et canım neolur

canım tebrık edrım allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah

tebrik ederim cnm saglıklı guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle, benim olmadı bu ay:KK43: hayırlısı ınsallah gelecek aya umudum...

Tebrikler canım. Hayılısıyla alırsın kucağına inşallah bebişini.

tebrikler canımkaydirigubbakcemile5
bide kan testi yaptır doktor muayenesi ol için rahatlasın allah tamamına erdirsin:emir_bebek:

tabrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. Darısı bize..

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

X