Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileymişimmmmm
- Konu Sahibi ugchanel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
Şimdi ben buraya idrar testimi atmıştım var koş kana dediler koştum gittim 2800 lerde cıktı değerim bebek büyük dediler değer 6 hafta gibi falan görünüyordu kalbi iki güne duyarsın dediler neyse ben iki gün sonra gittim değerim yüksek ama kese bitane kalp atısı da duymadık doktor 4 haftalık dedi on bes gün sonra gel dedi şimdi okudğum makalelerde diyor ki tek kese içinde çift kalp atımı duyabilirsiniz böyle bişey yaşayan var mıııı
- 1 Ekim 2020
- 1.578
- 1.054
- 83
- 34
valla ben sizin konunuza baktım. sat ınızı görüp dğeeinizi görünce maşallah dedim. içimden de acaba ikiz mi dye geçtiŞimdi ben buraya idrar testimi atmıştım var koş kana dediler koştum gittim 2800 lerde cıktı değerim bebek büyük dediler değer 6 hafta gibi falan görünüyordu kalbi iki güne duyarsın dediler neyse ben iki gün sonra gittim değerim yüksek ama kese bitane kalp atısı da duymadık doktor 4 haftalık dedi on bes gün sonra gel dedi şimdi okudğum makalelerde diyor ki tek kese içinde çift kalp atımı duyabilirsiniz böyle bişey yaşayan var mıııı
tek yumurta ikizi dedikleri bu mu acaba
Bilmiyorum ki anlamadım ben bişey böyle bişe yaşayan varsa fikir almak istiyorum satım 5 aralık lakin ben 17 aralıkta gebe kaldım diye tahmin ediyorum tabii günü net bilemeyiz ama her ikisine göre de yüksek dediler şüphe ettimvalla ben sizin konunuza baktım. sat ınızı görüp dğeeinizi görünce maşallah dedim. içimden de acaba ikiz mi dye geçti
tek yumurta ikizi dedikleri bu mu acaba
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.883
- 1.123
Degeriniz normal, kalp atisi icin erken. İkiz olabilir de olmayabilir de. Tek kese icinde iki kalp atisi duyan binlerce kadin vardir, tek yumurta ikizi demek bu demek zatenŞimdi ben buraya idrar testimi atmıştım var koş kana dediler koştum gittim 2800 lerde cıktı değerim bebek büyük dediler değer 6 hafta gibi falan görünüyordu kalbi iki güne duyarsın dediler neyse ben iki gün sonra gittim değerim yüksek ama kese bitane kalp atısı da duymadık doktor 4 haftalık dedi on bes gün sonra gel dedi şimdi okudğum makalelerde diyor ki tek kese içinde çift kalp atımı duyabilirsiniz böyle bişey yaşayan var mıııı
Kan verdiğim gün sat üstünden 30 gün yumurtlama üstünden 20 gün geçmişti değer 2800 lerdeydi ultrasona SAT tan 34 gün sonra gittim2500lerde kese görünür canım ama kalp atışı o haftalarda duyulmaz genelde 6/7 haftalarda duyulur sorun yok yani
Hah tamam o zaman hani 6 haftalık gibi bir değer çıktıktan 3 gün sonrasına gittim böyle olunca bende bir tuhaflık var diye korktumDegeriniz normal, kalp atisi icin erken. İkiz olabilir de olmayabilir de. Tek kese icinde iki kalp atisi duyan binlerce kadin vardir, tek yumurta ikizi demek bu demek zaten
Degeriniz normal, kalp atisi icin erken. İkiz olabilir de olmayabilir de. Tek kese icinde iki kalp atisi duyan binlerce kadin vardir, tek yumurta ikizi demek bu demek zaten
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.883
- 1.123
?
Sana ilk hamilesin kan testine git diyenlerden biriyim de keseyi niye attin bana, ben inaniyorum zaten hamile olduguna
?
Sana ilk hamilesin kan testine git diyenlerden biriyim de keseyi niye attin bana, ben inaniyorum zaten hamile olduguna
- 6 Mayıs 2024
- 3.392
- 3.525
- 48
- 29
Sen azıcık sakin ol. Heyecanlısın anlıyorum ama NORMAL bir gebelik zaten kesen büyük felan değil. Kan değerin olması gerektiği gibi 2 hafta sonra git kalp atışını duy inşallah. Sağlıkla kucağına alırısn bebişini umarımYabhayır yanlıs anlamayın lütfen işte bu kese büyük davasından ötürü kızlar görsün bilen yorum yapsın diye