hamileyken vajina seyirmesi

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Kizlar 8 haftalik hamileyim biraz once aralikla vajinam seyirdi
Asaglarda bir seyirme hisettim bu hamilelikte normalmidir biri yardimci olsun lutfen cok evham yaptim

göz seyirmesi duydum ama bunu hiç duymadım..karıştırıyor olmayasınız..

arkadasim bende 6 haftalik hamileyim.benimde oldu senin soyledigin gibi gecti.korkma ondan birsey olmaz takma kafana vucut bebege alisiyor tuaf seyler olabilir.

merhaba ; bende 11 haftalık hamileyim .bende de bikaç gündür ,bişey düşürcekmişim ,ucunda bişey duruyormuşda düştü düşecekmiş gbi bişey oluyor,sizde de oluyor muydu

Merhaba 8 yıl once ogluma gebe kaldıgımda henuz gebe oldugumu bılmedıgım adet bekledıgım o donemler de vajınamın ust kısmında titreme gıbı seyırme hissetmistım ama cok hafif bı seyırme 1 gun kadar surmustu hatta boyle bir adet belırtımde yok ne oluyor bana demistım ustune bastırıyordum vajınamın gecsın diye gecmıyordu sonra hamıle oldugumu ogrenınce doktora sormustum boyle bırsey hissettim rahim kanlandıgı ıcın yogun kandan rahmin kasılması sonucu hissetmissın demıstı dunden beri yıne aynı seyırme var ama gebelik ihtimali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…