- 7 Temmuz 2018
- 67
- 44
- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
Arkadaşlar betahcg kaç olmuş diye tesadüfen yaptirdigim kan testinde TSH 4.51 çıktı hemen ilaç başlandı 5. Haftalık hamileyim panikteyim başına gelen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhmal etmeyin mutlaka iyi bir endokrin doktoruna kontrolünüzü yaptırın ilaçlar düzenliyorlarArkadaşlar betahcg kaç olmuş diye tesadüfen yaptirdigim kan testinde TSH 4.51 çıktı hemen ilaç başlandı 5. Haftalık hamileyim panikteyim başına gelen var mi
euthrox 50 mg başladımİhmal etmeyin mutlaka iyi bir endokrin doktoruna kontrolünüzü yaptırın ilaçlar düzenliyorlar
Benim de yuksek cikmisti. Ayni ilaci ictim ben de. Her ay kan verip tsh a baktiriyordum. Duzelene kadar ictim. Bebege bir zarari yok ilacin. Asil icmezsen zararli olabilir. Gebelikte cogu kisinin cikiyor zaten.euthrox 50 mg başladım
Kaç olması gerekiyormuşbenim de 2.8 gibi bisey çıkmıştı gebelik sürecimin başlangıcında. dahiliyeye göründüm ilac verdi hemen. gitgide düştü ama hala kullanıyorum ozellikle son zamanlara dogru bebek buyuyor ve sizi daha da kullandığı için ilac takviyesi şart
Panik yapma canim. Birkac arkadaşımın başına geldi. Kullanacagin ilacin bebege bir zarari yok. Aksine faydali olacak. Dogumdan sonra kullanmana gerek kalmayabilir. Degerlerin tekrar düzelebilir . Uzme kendini stres yapmaArkadaşlar betahcg kaç olmuş diye tesadüfen yaptirdigim kan testinde TSH 4.51 çıktı hemen ilaç başlandı 5. Haftalık hamileyim panikteyim başına gelen var mi
Her hafta fazla canim. Hamile halinle surekli kan vermeye ugrasma. Ayda bir yeterli.Her hafta baktırsam düşüp düşmediği belli olmaz mi
hamilelerde 2nin altinda tutsak iyi oluyo demisti doktor. benim 1.7 ye dustu hala ayni doz devam ediyorum ilaca. sabit tutmasi içinKaç olması gerekiyormuş
ilk aylarda jodid kullanmıştım ekstra olarak iyot takviyesi için şuan multivitamin kullanıyorum onun içinde olduğu için kesti doktorum jodid ti.Bugün tekrar baktirdim.2 gündür ilaç alıyorum iyotlu tuz kullanıyorum bol yoğurt ayran 3.4 düşmüş çok şükür geriliyor çiğ fındıkta çok iyi geliyormuş ve balık