Doğuma Hazırlık Hamileyken tekrar hamile kalınır mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cheery _

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
39
11
23
Merhaba herkese ben tecrübeli annelere bir soru sormak istiyorum 15+1 haftalık gebeyim karnım ve belim de ağrı var arada giriyor özellikle sol alt kasıklarımda bu normal mi acaba ? Ve benim karnım şişti kilom aynı bu ayda karnım çatladı internetten baktım 5 aydan sonra çıkar diyor annenin karnı bunlar normal mi acaba ilk gebeliğim hamilelikle ilgili pek bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim ve hamileyken tekrar hamile kalınır mı ? Böyle bir risk varmı acaba ayrıca hamileyken yeşilimsi sarımsı renk akıntı gelmesi tehlikelimi ?

Allah aşkına bu nasıl soru ?
Tabi hamileyken kalınır hatta ilk çocuğunu 5 ay önce dogurursun sonrakini ondan sonra 😬😬 Allah akıl fikir versin ne diyelim şaka gibi
Aslında çok çok nadir olsa da olabiliyor böyle bişey yumurtlama olursa yani normal dışı Bi durum ama imkansız değil bide bazen çift rahim oluyor onda da olur bu durum nadir yaşanan bişey

Lütfen vücudunuzu tanıyacak animasyonlu videolar izleyin. Dr.Banu ÇİFTÇİ YouTube da kadın vücudunu animasyonlu bir şekilde anlatıyor. Bunları öğrenmiyorsunuz sonra tuhaf tuhaf sorular geliyor aklınıza.

Sanki bu yedinci gebeliginiz de bir farklılık hissettiniz. İlk gebeliginiz,zaten bu akintilara, ağrılara falan yabancisiniz. Neyle kiyaslayabilirsiniz ki?
Bir de aklınıza 'ya ikinciye hamileysem' gelmiş hemen.
Boyle şeyler olabilir ama 70 ülkede televizyona çıkıyor böyle hamile kalan insanlar,o derece ender vakalar. Sizin başınıza gelme ihtimalini düşünüp şimdiden takılmaya herek var mı gercekten?

X