Hamileyken tarlusal kullanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi SBTZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SBTZ

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
3
0
16
Adana
Merhaba bayanlar,
Yaklaşık 4 aydır adet görmüyordum 21 eylül 2012'de adet olamıyorum diye doktora gittim. doktor ultrasonla alttan baktı ve rahim temiz dedi,kan testi yaptı,gebelik yok dedi ve tarlusal adlı adet söktürücüyü verdi. Bir kutu-12 hap- kullandım ve 10 gün geçmesine rağmen hasta olmadım. 2 Ekim 2012'de başka bir doktora gittim ve 5 haftalık hamilesin dedi. ben bebek çok istiyordum ama şok oldum. çünkü ilaç kullanmıştım. bir kaç doktora danıştım, ilacın bebeğe yan etkisi olmaz dedi ama kesin konuşmadı. Aranızda,çevrenizde böyle bir durum yaşayan var mı? bebekte herhangi bir soruna yol açar mı?
Doğacak bebekte zihinsel ve fiziksel anormalliklere sebep olabilme ihtimali nedir?

suprız bole bısı oluo demek canm.. merak etme rabbım onu korur ( annenn hamılelıgndn haberı yoksa haberı olana kadar Allah a emanettır ) dılerım saqsalm uzun omurlerle buyutursn mınıgını :)))) ayrıca benım arkadasım doqum kontrol hapı kullanıyordu duzenlı bı sekılde korunurken hamıle kaldı :)) saqlıklı bı bebek geldı dunyaya.. bı zararı olsaydı o hapında olurdu...

Son düzenleme:
İyi niyetiniz ve dualarınız için çok çok çok teşekkür ederim :) Rabbim en iyisini bilir.

cnm bende aynı durumdayım yazısalım buradan 2 kutu tarlusal ıcmısım hamıleyken doktora gıttınmı getama yolladılar bnı cınsıyetınde problem olabılıyomus yaz bana mutlaka herseyını su anda dopplerı beklıyorum cınsıyetı ıcın

bende kullandım yurt dışında....bebek sakat olacak diye uykularım kaçtı..doktor bu haplar hormonla ilgile bir şey olmaz dedi...sürekli kontrol etti resimlerini gösterdi.....her şeyi tam dedi....şimdi o kızım 18 yaşında ve polikistik....fakat haptan mı değil mi bilmiyorum...bazen kızımda bana şaka yapıp....o çözdürücüleri kuallnmasaydın...belki polikistik olmazdım diyor....

Mrb aynı şey bende de oldu dr zihinsel herhangi bir zararı olmaz ama 9 ay boyunca tarlusal kullandığın için düşük tehliken var dedi şok oldum sizde böle bişey söledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…