İnşallah çok teşekkür ederim.Bilinmeden içilen hiçbir ilacın bir gebeliğe zarar verebileceğini zannetmiyorum bunun örneğini arkadaşımda yaşadık arkadaşımın migreni vardı ve ağır bir antidepresan ilaç kullanıyordu doktorlar onada benzer şeyler söyledi ama sağlıklı bir kızı oldu şimdi sana tavsiyem evet bir perinatologdan yardım al mutlaka ama bu arada ilacı vücuttan atmak için bol su iç ki vücuttan çabuk atılsın bişey olmaz Allah’ın izniyle
Ali ekiz beyinde görüşünü alinKızlar bugun 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama bu süreçte tarlusal içmiştimkolan Hastanesi'nde münübe Aydoğan tarlusalın bebeği sakat bırakabileceğini gebeliğe istersem son verebileceğini söyledi. Ben kendisinden gebe olduğunu ilk defa öğrenirken bana son verebiliriz kararın ne vs diye sorması şokunu nasıl atlatırım bılmıyorum ama. İstanbul Avrupa yakasında insanın halinden anlayacak işinin ehli perinatolog tavsiyesi verebilir misniz? Hamileyim mutluluğunu bile yaşayamadım bugun gerçekten çok üzgünüm
Ne zaman almıştınız ilaci? Kaçıncı haftada?Kızlar bugun 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama bu süreçte tarlusal içmiştimkolan Hastanesi'nde münübe Aydoğan tarlusalın bebeği sakat bırakabileceğini gebeliğe istersem son verebileceğini söyledi. Ben kendisinden gebe olduğunu ilk defa öğrenirken bana son verebiliriz kararın ne vs diye sorması şokunu nasıl atlatırım bılmıyorum ama. İstanbul Avrupa yakasında insanın halinden anlayacak işinin ehli perinatolog tavsiyesi verebilir misniz? Hamileyim mutluluğunu bile yaşayamadım bugun gerçekten çok üzgünüm
6.hafta aldım günde 1 kereNe zaman almıştınız ilaci? Kaçıncı haftada?
İnsallah bir zararı olmamıştır. Perinatolog önerisi almakta fayda var kesinlikle, tek doktora bağlı kalmayın6.hafta aldım günde 1 kere
Kızlar bugun 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama bu süreçte tarlusal içmiştimkolan Hastanesi'nde münübe Aydoğan tarlusalın bebeği sakat bırakabileceğini gebeliğe istersem son verebileceğini söyledi. Ben kendisinden gebe olduğunu ilk defa öğrenirken bana son verebiliriz kararın ne vs diye sorması şokunu nasıl atlatırım bılmıyorum ama. İstanbul Avrupa yakasında insanın halinden anlayacak işinin ehli perinatolog tavsiyesi verebilir misniz? Hamileyim mutluluğunu bile yaşayamadım bugun gerçekten çok üzgünüm
Ya bak gördünmü iyiki de önceki doktorun lafına bakmamışın herkes doktor olamıyo Allah hepimizi işini iyi hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah çok sevindim adınızaAlkan hoca bebek gayet sağlıklı tarlusalı unut dedi. Şükürler olsun. Alkan hoca ile takip için devam edeceğim.
Merhaba . Ben de 28 Temmuzda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim . Doktorumun tavsiyesiyle Tarlusal kullanmıştım . O zaman 3,5 ile 4 hafta arasıymış bebek. Şu an çok korkuyorum . İnşallah bebeğimize olumsuz bir etkisi olmamıştır . Hangi doktora gidiyorsunuz bu konu ile ilgili ?Kızlar bugun 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama bu süreçte tarlusal içmiştimkolan Hastanesi'nde münübe Aydoğan tarlusalın bebeği sakat bırakabileceğini gebeliğe istersem son verebileceğini söyledi. Ben kendisinden gebe olduğunu ilk defa öğrenirken bana son verebiliriz kararın ne vs diye sorması şokunu nasıl atlatırım bılmıyorum ama. İstanbul Avrupa yakasında insanın halinden anlayacak işinin ehli perinatolog tavsiyesi verebilir misniz? Hamileyim mutluluğunu bile yaşayamadım bugun gerçekten çok üzgünüm
Alkan hoca bebek gayet sağlıklı tarlusalı unut dedi. Şükürler olsun. Alkan hoca ile takip için devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?