• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Sivilcelenen varmı? ?

Hamile bir Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
14
14
3
36
Kızlarrr 13 hafta 5 günlük hamileyim. Bu ikinci hamileligim İlkim 19 aylık erkek . Oğluma hamileyken cildim bebek gibi pürüzsüz ve çokk güzeldi. Ama bu hamileligim de tam 2 haftadır yuzumdeki her gozenekten yağ bezesi sivilce çıkıyor yüzüm çok kötü yağ ve sivilce içinde moralim cok bozuk ne yaptıysam geçmiyor başına gelen varmı bu aşırı sivilcelenme neyin belirtisi olabilir lutfenn yardım :((

Kızlarrr 13 hafta 5 günlük hamileyim. Bu ikinci hamileligim İlkim 19 aylık erkek . Oğluma hamileyken cildim bebek gibi pürüzsüz ve çokk güzeldi. Ama bu hamileligim de tam 2 haftadır yuzumdeki her gozenekten yağ bezesi sivilce çıkıyor yüzüm çok kötü yağ ve sivilce içinde moralim cok bozuk ne yaptıysam geçmiyor başına gelen varmı bu aşırı sivilcelenme neyin belirtisi olabilir lutfenn yardım :KK43:(
Kiz bebeginin olacaginin belirtisi:) ben8m bi arkadasiminda yuzunu sivilce basti ve kizi olacak

Kiz bebeginin olacaginin belirtisi:) ben8m bi arkadasiminda yuzunu sivilce basti ve kizi olacak

Kız olacağını hissediyorum ama daha öğrenmedim cinsiyetini 2.5 hafta sonra söyleyecek doktor. Kiz bebektwmi cilt bu kadar bozluyorki acaba ? Oğlumda hep erkek rüyası görüp erkek hissetmiştim. Bundada kiz gördüm ve kız hissediyorum ama bu sivilce işini hiç dusunmemistim ergenlik döneminde bile bu kadar sivilcem olmamisti . Bir çaresi yokmu acaba yoksa doğuma kadar benlemi kalacak bu sivilceler ?

Kız olacağını hissediyorum ama daha öğrenmedim cinsiyetini 2.5 hafta sonra söyleyecek doktor. Kiz bebektwmi cilt bu kadar bozluyorki acaba ? Oğlumda hep erkek rüyası görüp erkek hissetmiştim. Bundada kiz gördüm ve kız hissediyorum ama bu sivilce işini hiç dusunmemistim ergenlik döneminde bile bu kadar sivilcem olmamisti . Bir çaresi yokmu acaba yoksa doğuma kadar benlemi kalacak bu sivilceler ?
doğumdan 1 hafta sonra hiç bişi kalmaz canım benimde hamileyken boynumda küçük küçük etbenleri çıkmıştı bi sürü çok moralim bozulmuştu kalacaklar diye ama doğumdan sonra hepsi kuruyup döküldü 20 gün sonra hiçbişi yoktu
ayrıca büyük ihtimalle kızın olacak sağlıklı olsun inşallah :)

doğumdan 1 hafta sonra hiç bişi kalmaz canım benimde hamileyken boynumda küçük küçük etbenleri çıkmıştı bi sürü çok moralim bozulmuştu kalacaklar diye ama doğumdan sonra hepsi kuruyup döküldü 20 gün sonra hiçbişi yoktu
ayrıca büyük ihtimalle kızın olacak sağlıklı olsun inşallah :)
Aaaa et benimi bendede ilk et beni çıktı zaten minnacık göz kapaklarimin üstünde eşimde çok var hatta eşime senden bulaştı bu et beni ya die kizmistim ona :D çok moralim bozulmustu sonrada bir gecede bütün yüzüm boynum sivilce tarlasına döndü ve aşırı yağlı demekki benlerde o yuzden . Başka bişeyler olurmu acaba bunun gibi bebek kizsa hiç değilse bilincleneyim ;) senin bebeğin kızmi oldu ?

Aaaa et benimi bendede ilk et beni çıktı zaten minnacık göz kapaklarimin üstünde eşimde çok var hatta eşime senden bulaştı bu et beni ya die kizmistim ona :KK70: çok moralim bozulmustu sonrada bir gecede bütün yüzüm boynum sivilce tarlasına döndü ve aşırı yağlı demekki benlerde o yuzden . Başka bişeyler olurmu acaba bunun gibi bebek kizsa hiç değilse bilincleneyim :KK66: senin bebeğin kızmi oldu ?
kahverengi lekelerin de olabilir canım ama üzülme hepsi geçiyor doğumdan sonra
yok canım benim oğlum oldu 7 yaşında şimdi :)

kahverengi lekelerin de olabilir canım ama üzülme hepsi geçiyor doğumdan sonra
yok canım benim oğlum oldu 7 yaşında şimdi :)

Allah bağışlasın sen buyutmussun benim İlkim 19 ayını bitircek :) sağlıklı olsunda kiz olsun erkek olsun fark etmez. Tabi bir oğlum var birde kızım olursa o tadida alirsam şükürler olsun Allaha

M
Kızlarrr 13 hafta 5 günlük hamileyim. Bu ikinci hamileligim İlkim 19 aylık erkek . Oğluma hamileyken cildim bebek gibi pürüzsüz ve çokk güzeldi. Ama bu hamileligim de tam 2 haftadır yuzumdeki her gozenekten yağ bezesi sivilce çıkıyor yüzüm çok kötü yağ ve sivilce içinde moralim cok bozuk ne yaptıysam geçmiyor başına gelen varmı bu aşırı sivilcelenme neyin belirtisi olabilir lutfenn yardım :KK43:(
Merhaba hamileliğin ilk dönemlerinde bende de bir sürü sivilce çıkmıştı, ilerleyen haftalarda hepsi geçti hatta şuan cildim hiç olmadığı pürüzsüz ve guzel ama 1 haftadir göz kapagimda et benleri çıkmaya başladı benim de sizin gibi moralim çok bozuldu. Inşallah doğumdan sonra hepsi geçer

M

Merhaba hamileliğin ilk dönemlerinde bende de bir sürü sivilce çıkmıştı, ilerleyen haftalarda hepsi geçti hatta şuan cildim hiç olmadığı pürüzsüz ve guzel ama 1 haftadir göz kapagimda et benleri çıkmaya başladı benim de sizin gibi moralim çok bozuldu. Inşallah doğumdan sonra hepsi geçer
Insallah gecer . Gercekten koskoca kadin ergem kizlar gibi gorunuyorum siz kaç aylıksinz bebeğin cinsiyeti belliki suan ?

Bende de hamilekten once hic sivilcem yoktu simdi yuzum görünmüyor ne yaptiysam gecmedi dun doktora gittim 12+4 hamileyim erkege benziyor ama kesin degil dedi bende erkek hissediyorum kismet bakalım hayırlısı sagliklisi olsunda inşallah:anneadayı::KK46::halay:

Bende de hamilekten once hic sivilcem yoktu simdi yuzum görünmüyor ne yaptiysam gecmedi dun doktora gittim 12+4 hamileyim erkege benziyor ama kesin degil dedi bende erkek hissediyorum kismet bakalım hayırlısı sagliklisi olsunda inşallah:anneadayı::KK46::halay:
Hayirli sağlıklı evlat olsun inşallah canım. Ben oglumà hamileyken çokk guzellesmistim inanki aynada kendime baya kiyamiyordum oğlumda bir o kadar güzel doğdu ela göz sarışın pembe yanaklı tombik bişey bakalım bu nasl olcak

benmde oğlum olucak yüüzmde hiçbişi yok tam zıttı pürüzsüz ama bacaklarımın arkasında baldırlarımda sivilce lekeleri falan dolu nedense yaa

evet kız bebek annenin güzelliğini alır derler canım. hayırlısı olsun. sivilce ve leke oluyor diye biliyorum bende

Benim ergenlik dahil yüzümde hiç akne olduğunu bilmezdim ilk gebeliğimde de olmadı bu kez çok fena biri bitiyo biri cikiyo bir hafta yüzüm pürüzsüz çok ışıltılı bir hafta canlı cenaze gibi yalnız ilk ve ikinci belirtilerden bariz cinsiyet tahmini olabiliyor bu açık ve net

Back
X