Hamileyken sigarayı bıraktım, bir yardımcı olun kızlar

annecilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
36
1
36
İstanbul
Hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra 10 seneye yakın zamandır içtiğim sigarayı bıraktım. Kolay olmadı ama bıraktığım güne nispeten çok daha iyiyim. Tekrar başlamayacağım. Bebeğime sigara kokan bir anne olarak, sütünden kimyasal bulaştıran bir kadın olmak istemiyorum. :26: Sorunum ise sigara sonrası oluşan balgam. Günlerdir boğazım acıyor, hiç huyum olmadığı halde horluyorum ve bir türlü bitmek tükenmek bilmeyen balgamdan kurtulamıyorum. Vücut kendini temizliyor biliyorum fakat bitkisel çayların zararlı olduğunu bildiğim için balgam sökemiyorum. İlaç kullanmayı asla tercih etmiyorum. Zararı dokunmayacağını düşündüğünüz bir yöntem istiyorum sizden. Her halukarda doktoruma danışacağım. ( İki hafta sonra) Ama siz de bir el atsanız da ben alternatif tedavimi önüne koyabilsem doktorun :):21:

yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın bencede hiçç başlama.ben öğrendiğim halde bırakamamıştım ve gitti.
balgam söktürmek için en etkili yöntem bol su içmektir.hem su vücuduna da bebeğinne de faydalı.
hemde balgamdan bi süre sonra kurtulursun.

Back