Posur posur sigara içenlere çok kızıyorum bence saç boyası yanında hafif kalır
ya kızlar ben hamişken makyaj yaptım hergün amaaaaa
canım bende çalıştığım için hergün düzenli fondötenimi sürüp, farımı, rimelimi ihmal etmiyorum benim çevremdede herkes aynı şekilde geçiriyor hamileliğini. merak etme bu kadar bişey olmaz, sonuçta yeri geliyor ilaç içmek zorundada kalıyoruz, benim doktorumda ilk 3 ayık dönemden sonra boyatabilirisin demişti, bunun sebebide ilk 3 ayda organ gelişimi içinmiş, sonrasında sıkıntı olmaz dedi ve hatta bu tip şeyler duyduğumu söyleyince iyice kızdı. tıp bile boyanın zararını açıklayamamış henüz. hele bide makyajı sorsam beni kovalardı herhalde :dance:
bebişlerimizin allaha emanet olması için bol bol dua edelim
zararlarını tıp bile açıklayamamış doğru, fakat tıp hiçbir zararı yoktur da diyemiyor, benim doktorum da çok istiyorsan boyat saçını dedi ama kesinlikle boyatabilirsin demedi, kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum en azından içinde kimyasal katkı olduğundan emin olduğum şeylerden uzak duruyorum.
Acabalarla yaşamaktansa , sonunda tüh demektense saçımı boyatmamayı ve makyaj yapmamayı tercih ediyorum, hamileliğin de kendine göre bir güzelliği olduğunu düşünüyorum ve makyajsız boyasız geçen bu günleri de bir kayıp olarak görmüyorum
Rabbim nasip ederse bebeğimi sağ salim kucağıma aldıktan sonra içim rahat bir şekilde dilediğim gibi bakım yaparım kendime diye düşünüyorum