Hamileyken saç kestirilir mi????

tabiki hurafee ben kestirdimmmm cnmmm 2015 te kızım 2 yasına girdi bile çokkkk şükürrr

Diyanetten verilen cevap:)

Karisi sacini kestirsin istemeyen bir es uydurmus yillaridr yayilmis gitmis:)

Ne tibben ne dinen alakasi yokmus.

Nitekim bu salak hurafe yuzunden saclarim misir puskulune donmustu hamile kaldigimi ogrenmistim o arada kestirmedim, kalbi durdu bebegimin kestirsem kesin ondan oldu diye yerdim kendimi

Simdi ikinciye hamileyim daha ogrendim 7-8 haftalikti hemen gidip kestirdim cok sukur 16. Haftaya geldik:)

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama işte büyükler aman kestirme bebeğin ömrü kısalır .....Rahatladım şimdi teşekkür ederim kızlar.....:)))

Kılla tüyle ömür mü kısalır o zaman gebelik boyunca ağdada yaptırmayalım :)
Büyükleri bosver nasıl mutluysan öyle yap ben 3.ayımda kestirdim birde dogumdan önce kestirmeyi dusunuyorum.

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama işte büyükler aman kestirme bebeğin ömrü kısalır .....Rahatladım şimdi teşekkür ederim kızlar.....:)))
Şamanizm inancından kalma bu düşünceler lütfen böyle şeylere itibar etme . Ömür denilen şeyi Allah belirler. Boşuna böyle düşünüp de kendini de bebeğini de üzme

Tabikii Rabbim bilir....Takılmıcam artık kendimi de mercimeğimi de üzmicem....:)))))
Hiç bir mantığı yok bunun dini bi açıklaması da Yok hurafelerden başka bişey değil bu tarz şeyler Allah bilir herşeyi o isterse nefes ini verir bebeklerimizin istemezse vermez. Dua et bol bol aynen dediğin gibi gereksiz strese de sokma kendini ben de kestirdim saçlarımı.

Back
X