- 4 Ocak 2017
- 77
- 31
- 88
- Konu Sahibi missmilkshake
Hamileyken saç kestirmek bebeğe sıkıntı yaratır derler!!! Yoksa bunlar hurafeden ibaret mi?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şamanizm inancından kalma bu düşünceler lütfen böyle şeylere itibar etme . Ömür denilen şeyi Allah belirler. Boşuna böyle düşünüp de kendini de bebeğini de üzmeBen de öyle olduğunu düşünüyorum ama işte büyükler aman kestirme bebeğin ömrü kısalır .....Rahatladım şimdi teşekkür ederim kızlar.....:)))
Tabikii Rabbim bilir....Takılmıcam artık kendimi de mercimeğimi de üzmicem....:)))))Şamanizm inancından kalma bu düşünceler lütfen böyle şeylere itibar etme . Ömür denilen şeyi Allah belirler. Boşuna böyle düşünüp de kendini de bebeğini de üzme
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama işte büyükler aman kestirme bebeğin ömrü kısalır .....Rahatladım şimdi teşekkür ederim kızlar.....:)))
Dinen ve bilimsel hiçbişyini bilmyrm ama bende doğumu bekliyrm sonra kestircem. Zaten gebe kalmadan önce kestirmştm. Bana senede 1 yetiyor.Hamileyken saç kestirmek bebeğe sıkıntı yaratır derler!!! Yoksa bunlar hurafeden ibaret mi?????
Hiç bir mantığı yok bunun dini bi açıklaması da Yok hurafelerden başka bişey değil bu tarz şeyler Allah bilir herşeyi o isterse nefes ini verir bebeklerimizin istemezse vermez. Dua et bol bol aynen dediğin gibi gereksiz strese de sokma kendini ben de kestirdim saçlarımı.Tabikii Rabbim bilir....Takılmıcam artık kendimi de mercimeğimi de üzmicem....:)))))
Canım çok üzüldüm senin adına dilerim allah bi daha yaşatmasın sağlıkla bir daha hamile kalırsın inşallah.allah yardımcın olsunMaalesef düşük yaptım kızlar.....Bebeğimin alacak nefesi yokmuş nasip olmadı....![]()
Amin canım iyi dileklerin teşekkür ederim.....Canım çok üzüldüm senin adına dilerim allah bi daha yaşatmasın sağlıkla bir daha hamile kalırsın inşallah.allah yardımcın olsun