Gebeliğe Hazırlık Hamileyken saç boyayanlar acil bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sinemmsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
7
0
1
28
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza çok endişeliyim. 2.kez hamileyim 11 haftalık dün saçlarımı boyadım koleston naturals bitkisel diye geçiyor ama korkuyorum bebeğime bişey olursa diye

niye 3 aydan önce boyadın?
gerçi 3. ay sonuna yakınsın, bir şey olmaz inşallah allahın izniyle.
normalde saç boyasının kesin kanıtlanmış olumsuz bir yanı yok. sadece önlem olsun diye boyatmayın diyorlar,

2.hamilelik diyorsunuz , tecrübelisiniz . Boyarken hamile olduğunuzu bilip de boyadıysanız korkmanızı normal karşılayamıyorum.

Ama ben bir zarar vereceğini de düşünmüyorum

Tamam ama ilk hamileliğimde boyamadım kına kullanmıştım ama boya yoktu doğumdan sonra 1 kere boyadım. 2. Hamileliğim şimdi zararı olmaz diye duydum zaten boya tutmamış yıkadım hemen diplerinde renk var sadece yinede korktum sağlığında sorun olursa

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza çok endişeliyim. 2.kez hamileyim 11 haftalık dün saçlarımı boyadım koleston naturals bitkisel diye geçiyor ama korkuyorum bebeğime bişey olursa diye
Bitkisel olduğu sürece sorun olmaz diyor doktorlar.

Allah korusun.Aklınıza kötüyü getirmeyin ki kötü olmasın . Yıkamışsınız da zaten , korkulacak bir şey yok. İçinizi ferah tutun ve birdaha kuruntu yapacağınızı bildiğiniz şeyleri yapmayın

Her ne olursa olsun kimyasal zarar verir. Bir daha boyamayın derim. Ben karnıma krem bile sürmüyorum 33 haftalığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…