• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hamileyken Saç Boyamak !!!

karamel delisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
299
52
318
46
arkadaşlar merhabalar
acaba hamileyken saç boyamanın sakıncası varmı bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırmısınız.a.s.

arkadaşlar merhabalar
acaba hamileyken saç boyamanın sakıncası varmı bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırmısınız.a.s.

Mrb ,bu konu hep sorulmustur ;bakiniz bu bolumler :http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/index.html

Bir kez daha yazmak isterim bilgime ve tecrubeme dayanarak ...
Hamileligin ilk 3 ayindan sonra sac boyatmak zararli degil ...zararli olan sac rengini actirmak icin kullanilan madde eger oyle bir islem yaptiracaksaniz kalsin asla yaptirmayin ! derim yerimseniben
sadece boyatmak zararli degil yerimsenibenBen boyadim ;benim saclarim siyahti ve siyah boyayla boyadim (emzirirkende )
yine bir uzmana sor benim doktorumun tavsiyesi bu yonde idi ...

bende zararlı olduğunu duydum sarışındım şimdi hamile kalmayı planlıyorum kendi rengine aldırdım
saçlarımın rengini çok sviyordum ama bebiş için katlnıcaz artık

Ben de boyatmak istiyorum saçlarımı, doktorumu aradım sordum. 16. haftadan sonra bitkisel boyalarla boyatabilirsin dedi. 16. haftanın bitmesini bekliyorum şimdi :)

evet sakıncası varmış bende 2 haftalık hamileyim ve ilk cocugumdada boyatmama izin vermemişti doktorum

Benim doktorum kesinlikle istememişti boyatmamı çünkü boyanın zararlı maddeleri kana karıştığı için kan yoluylada bebeğe gidiyormuş vs gibi sebepleri varmış...

ay kızlar benimde saçlarımda beyazlarım var hepsi ön kısmında toplanmış durumda hamile kalsam ne yaparım bilemiyorum birşekilde boymam gerek 9 ay gezemem öyle ya, avondan rimel gibi birşey çıkmış ön kısımdaki beyazlarına sürüyorsun koyu renk yapıyor yıkanınca çıkıyor belki bir müddet bu şekilde idare edebilirm ama en az 2 kez boyatmalıyım.

boyalarda kansorejen madde var.saç boyama işlemi ile birlikte saç derisinden kana karışıyor.bebeklerinizin sağlığını tehlikeye atmak istemiyorsanız sıkın dişlerinizi 9 ay kızlar.

Doktorlar zararlı olduğunu söylüyorlar. kimyasal maddeler nedeniyle ...bebek için,risk olabilir ....

Back