hamileyken rüyanızda ne doğurduysanız gerçekte tersi mi oldu?

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
ay kızlar sabah sabah saçmalıyor olabilirim çok taktım ben bu rüya işine:) çok güzel bi rüya gördüm gece. hala etkisindeyim. hayır olsun inşallah. siz hamileyken rüyanızda erkek doğurdunuz diyelim, bebeğiniz gerçekte kız mıydı? ya da tam tersi?
tersi oluyomuş diye biliyorum ama o kadar gerçekçi ki...

Ben daha doğurmadım ama bebeğim erkek olduğu halde, neredeyse her gece rüyamda doğuruyorum ve hep kız.

Doğum Yaptığımı Görmedim Ama Rüyamda Hep Oğlum Olduğunu Gördüm Oğlum Oldu.. Annemde benim kız olduğumu görmüş rüyasında oğlum benim ben annemin içine doğmuşum.. :}

Son düzenleme:
ende hep minik kız çocukları görüyodum ilk hamile kaldığımı öğrendim gece ruyamda kızın olucak dediler ama oğlum oldu :)

Canım hamileyken iki kere oğlum olduğunu gördüm ve oğlum oldu :) Oysaki kız olmasını çok istemiştim :) ayrıca bu rüyaları cinsiyetini öğrenmeden görmüştüm..
Ama bende tersi çıkmadı ..

ya ben kız olmasını çok istiyorum. allahın gücüne gidip cezalandırılmaktan da korkuyorum:( ay allah korusun. hep dualarımın başı sağlıklı ve hayırlı olması tabi.önce gelen onlar da. ay ne bileyim.. bir cinsi diğerinden daha çok istemek günah mıdır ki? elimde değil küçüklüğümden beri öle. kız çocuklarını daha yakın buluyorum kendime. kızım çook tatlıydı. etkisi hala geçmedi. hatta özlüyorum onu. allahım annelikl ne güzel şeymiş. bir an önce anne olmak istiyorum hayırlısıyla. off bebeğim aynı bana benziyordu kuzum benimmm

tersi çıkar denildiğini hiç duymamıştım..
ben de 17 haftalığım istisnasız kız görüyorum daha öğrenemedim cinsiyetini..
rüyayla amel olmaz tabiiki..

Son düzenleme:
ay kızlar sabah sabah saçmalıyor olabilirim çok taktım ben bu rüya işine:) çok güzel bi rüya gördüm gece. hala etkisindeyim. hayır olsun inşallah. siz hamileyken rüyanızda erkek doğurdunuz diyelim, bebeğiniz gerçekte kız mıydı? ya da tam tersi?
tersi oluyomuş diye biliyorum ama o kadar gerçekçi ki...

merhaba öncelikli bebeğiniz sağlıkla hayırlı dünyaya gelsin ben 13 yıl çnce ilk bebeğime hamile kalmadan çnce rüyamda bebeüi 2 yıldır olmayan bir arkadaşıma gözlerime bak benim oğlum olacak seninde olsun ddm haftasına hamile olduğumu öğrendim doğacağı güne kadar ultrasona göre doktorlar kız dd oğlan doğdu sonra duydumki rüyamda grdğm arkadaşnda oğlu olmuş. şimdi 9 haftalık hamileyim yine rüyamda hep oğlan görüyorum hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda

Canım bende hamileyken rüyamda habire doğurur dururdum:34:bilinçaltı işte.
Hep erkek görürdüm, ailemde benim hep bi oğlum olduğunu görürlermiş rüyalarında, öylede oldu.Aslında kız olsun erkek olsun diye bi düşüncem olmadı hiç, ben ister kız olsun ister erkek mavi gözlü olsun derdim hep:69:

ruyamda 1 kez gördüm oğlum oluyordu pipisi vardı. henuz öğrenmemiştim cinsiyetini,

ve oğlum oldu. şuan 1 yaşında. allahım hayırlı evlatlar nasip etsin eli ayağı düüzügün sağlıklı. cinsiyet bence çokta önemli n değil. doğurunca anlalrsınız.

rüyamda hep erkek bebek gördüm,hep ama.hamile olmadan görmeye başladım diyebilirim.sadece dün gece ablam kızım olacağını görmüş rüyasında.sabah öğrendik cinsiyetini kızım olacak inşallah:)bi de ben rüyamda sürekli boncuk görüyodum böyle rengarenk ve çiçek sürekli bunları görüyodum.ablamda hep çiçek görürmüş renk renk.annemle ikisi bundan yola çıkarak hep kızın olacak senin diyolardı.nitekim de öyleymiş:)ama ben bunun sadece tesadüf olduğuna inanıyorum.şu ekşi tatlı aşerme olayı ve çirkinleşme de hikaye bence.canım ekşide tatlı d aistiyo,görenlerde çok güzelleştiğimi söylüyo.çin takvimi de tutmadı bu arada.bi tek karın olayı tutuyo gibi ki o da vücut yapısıyla alakalıdır.görenler bile diyodu karnım resmen yanlamasına büyüdü.hani erkekte öne doğru top gibi,dik çıkar derler ya.ayy ne uzun yazmışım öyle işte kızlar:)sağlıklı olsunda gerisine takılmamak lazım...

bende ayrı ayrı 3 rüyamda bebeğimin erkek olucağını görmüştüm ve normaldede öyle hissetmmiştim ama cumartesi günü kontrolde büyük ihtimal kız olucağını öğrendim benim içi farketmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bana yeter ama bende tersi oldu sanırım yinede bi değişiklik olursa bende burdan yazarım

ya ben erkek gördüm:S biri birini tutmuyo ki. daha çok erkek görüyorum ama kız bebek rüyamdaki gibi etkilenmiyorum. mesela en son ruyamda ultrasona girmişim. dr bakıyo ben noolur söyleyin çok merak ediyorum diyorum kadın söylemiyo. bi kaç ısrardan sonra bi kağıda pipi resmi çizdi:):) hayırdır inşallah

Back
X