censored Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 21 15 3 30 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #21 WOMAN .!.: Yok degilim, barinak olayindan sonra bir kopegi sahiplenmeyi cok istemistim, o yuzden yardim istemistim. O da sahiplenilmis Genişletmek için tıkla... Ayy süper cok sevindim onlar birer evlat cok üzücü bi olaydı günlerce ağladim…
WOMAN .!.: Yok degilim, barinak olayindan sonra bir kopegi sahiplenmeyi cok istemistim, o yuzden yardim istemistim. O da sahiplenilmis Genişletmek için tıkla... Ayy süper cok sevindim onlar birer evlat cok üzücü bi olaydı günlerce ağladim…
Nomad Daughter CAHİLLER YAZMASIN! Pro Üye 23 Temmuz 2014 6.455 18.325 448 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #22 censored .!.: Merhaba 10 haftalık gebeyim. Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Düğünde takılmasını isteyip gelmeyen takılara işaret
censored .!.: Merhaba 10 haftalık gebeyim. Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Düğünde takılmasını isteyip gelmeyen takılara işaret
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.579 En iyi cevaplar 1 65.194 1.123 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #23 censored .!.: Ayy süper cok sevindim onlar birer evlat cok üzücü bi olaydı günlerce ağladim… Genişletmek için tıkla... Ben de
censored .!.: Ayy süper cok sevindim onlar birer evlat cok üzücü bi olaydı günlerce ağladim… Genişletmek için tıkla... Ben de
censored Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 21 15 3 30 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #24 naz96 .!.: Düğünde takılmasını isteyip gelmeyen takılara işaret Genişletmek için tıkla... Ahahahaha ayy bu cok iyidi
naz96 .!.: Düğünde takılmasını isteyip gelmeyen takılara işaret Genişletmek için tıkla... Ahahahaha ayy bu cok iyidi
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.534 498 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #25 HAMİLE KADININ RÜYADA ALTIN GÖRMESİ Hamile bir kadının rüyasında altın görmesi, bebeğin kız olacağının müjdecisidir. Rüya tabirleri böyle diyor ultrason fotoğrafı da kız bebek kesesi gibi inşallah kızdır.
HAMİLE KADININ RÜYADA ALTIN GÖRMESİ Hamile bir kadının rüyasında altın görmesi, bebeğin kız olacağının müjdecisidir. Rüya tabirleri böyle diyor ultrason fotoğrafı da kız bebek kesesi gibi inşallah kızdır.
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 4.850 18.440 158 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #26 censored .!.: Ayy maşallah inşallah o gördügünüz pirlantalar da gercek olurr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin de gönlümüze göre olsun Inşaallah
censored .!.: Ayy maşallah inşallah o gördügünüz pirlantalar da gercek olurr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin de gönlümüze göre olsun Inşaallah
censored Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 21 15 3 30 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #27 i006 .!.: HAMİLE KADININ RÜYADA ALTIN GÖRMESİ Hamile bir kadının rüyasında altın görmesi, bebeğin kız olacağının müjdecisidir. Rüya tabirleri böyle diyor ultrason fotoğrafı da kız bebek kesesi gibi inşallah kızdır. Genişletmek için tıkla... İnşallah yavrum sağlıklarla gelsin insallahhh
i006 .!.: HAMİLE KADININ RÜYADA ALTIN GÖRMESİ Hamile bir kadının rüyasında altın görmesi, bebeğin kız olacağının müjdecisidir. Rüya tabirleri böyle diyor ultrason fotoğrafı da kız bebek kesesi gibi inşallah kızdır. Genişletmek için tıkla... İnşallah yavrum sağlıklarla gelsin insallahhh
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.305 1.434 63 4 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #28 censored .!.: Merhaba 10 haftalık gebeyim. Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba rüyada altın görmek erkek bebeğe işarettir derler
censored .!.: Merhaba 10 haftalık gebeyim. Düzenli olarak her hafta rüyamda altın kolye bileklık vs görüyorum. Bu neden oluyor neye işaret? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba rüyada altın görmek erkek bebeğe işarettir derler
H herseyguzelolqcak Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 60 11 3 31 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi censored #29 Yesmar Yesmarr .!.: Merhaba rüyada altın görmek erkek bebeğe işarettir derler Genişletmek için tıkla... gece niyet ettim Allahım rüyamda göster diye dua ettim sabaha karşı gördüm 3 tane küçük alyans tarzı yüzükler gördüm yorumunuz olurmu
Yesmar Yesmarr .!.: Merhaba rüyada altın görmek erkek bebeğe işarettir derler Genişletmek için tıkla... gece niyet ettim Allahım rüyamda göster diye dua ettim sabaha karşı gördüm 3 tane küçük alyans tarzı yüzükler gördüm yorumunuz olurmu