• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken rafadan yumurta yiyenlerrrrrr lütefenn

aynap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
620
784
103
ya hamileyim canım rafadan yumyurta çekti iki tane yedim sonrta zararlı olduğunu okudum lutfen yşyen varsa tecrübeli anneler çok aklıma takıldı

canım ben hamileliğin başından beri yumurta yiyorum. iyi pişmiş ama .. çok şükür bir sorunum olmadı canım. iyi pişmiş olduğu sürece ne zararı olabilir ki?

çiğ yumurta illa zarar vericek diye bişey yok, sıkma canını. bende ara ara olsa da bazen rafadan yumurta yiyorum. bazen fark etmeden mayonezli yada içinde çiğ yumurta bulunan diğer yiyeceklerden yemiş oluyorum. çok şükür bişey olmadı şimdiye kadar. inşallah sende de olmaz.

Bende farkında olmadan bikac kez yedim..yasak olduğunu bilmiyordum..testlerimi yaptirdim..mikrop cikar diye korkuyordum ancak hicbisi cikmadi cok sukur..millet neler aserip neler yiyo bisi olmazAllah'in izniyle.icini ferah tut..😏

Ben 5 haftalık hamileyim 1 haftadır hastayım diye her sabah rafadan yiyorum.Ne zararı olabiliki,neden yasak anlamadım?

kim uydurdu zararlı diye aksine yararlı hergün ye bence bebeğine yarar.

kim uydurdu zararlı diye aksine yararlı hergün ye bence bebeğine yarar.

yumurta değil çiğ yumurta zararlı sadece yumurta da değil pişmeden yenen b-sebzelerde ve çiğ et (özellikle çiğ köfte) bazı zararlı bakterilerden dolayı hamilelikte yasaktır. genelde her doktor der hatta asm ye gittiğinde asm ebesi de bilgi verir bu konuda
et süt yumurta vs çiğ veya az pişmiş tüketmemeli hamileler sakıncalı. ama bu ürünlerin tamamen temiz ve nerden geldiğini bilirsen bakteri olmadığını bilirsen gönül rahatlığı ile tüketebilirsin .ama herkesin elinin altında laboratuar yok ki her yediğinin analizini yapsın bu yüzden mümkün olduğu kadar uzak durmak sağlıklı

Back
X