Kaçıncı ayında canım bn suan beş e girdim doktor birsey olmaz dedi ama cok korkuyorum balgam da gelmişmiydi sende cnm doktorla görüştüm hiçbir ilaç içemezsin dedicanım bendede olmuştu.en az bir buçuk ay kadar öksürmüştüm..kasıklarım ağrıdı resmen ..çok ağır geçirdim..grip sonrasıydı..sonra kanama oldu..sağ olsun doktor hemen müdahele etmişti..iğne ve doğuma kadar istirat..ama herkesin aynı olacak diye bir şey yok..benimki çok ağırdı..resmen bebeği zıplatıyordum..
Kaçıncı ayında canım bn suan beş e girdim doktor birsey olmaz dedi ama cok korkuyorum balgam da gelmişmiydi sende cnm doktorla görüştüm hiçbir ilaç içemezsin dedi
Allah uzun ömür versin cnm.. peki balgam da geliyormuy du cnmcanım benim 7 haftalık felandı..grip oldum..daha sonrası ağır bir öksürük oluştu..bitkisel şuruplar kullandım..doktor vermişti..faydasını göremedim..inanın bu öksürük yüzünden yatalak oldum..hamileleğim berbat geçti..4 aylıktan sonrada doğuma kadar idrar yolları geçirdim..aralıksız antibiotik kullandım..doktor acil durumlarda hamileliğe zarar vermeyen ilaç yazabiliyor..ben o kadar antibiotik kullandım ki..dedim bu bebek sağlam çıkmaz..ama turp gibi bir şey olmadı..sanada hayırlı doğumlar..
Allah uzun ömür versin cnm.. peki balgam da geliyormuy du cnm
Cnm bu hastalık cok kötü bebegim e inşallah birsey olmaz bnde cikolata kisti var mucize bu bebek cnm o yuzden cok korkuyorum doktor birsey olmaz dedi ama içim rahat degil keseyi göremedik henüzevet canım..hemde ne balgam..