- 26 Aralık 2024
- 19
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi yaseminsemih
-
Bacım libidonu yüzünden anlayamayız ki??
Çok tatlısınız
Resmi öylesine attım yaBacım libidonu yüzünden anlayamayız ki??
Forograf size mi ait ?
Merhaba libido herkeste aynı olamaz. Mesela benim regl sürecinde yükseliyor sancım olmuyor. Ama başka kadınlarda çok ağrı sancı, isteksizlik olabilir. Hamilelik konusunda bilmiyorum çünkü hiç hamile olmadım. Hamilelikte hormonal dalgalanmalar oluyor belki bu da isteği arttırabilir bazılarında.
Bu arada sitede üye olan gizli erkekler var ya da ziyaretçi kısmından da görebilirler sizi. İsterseniz fotoğrafınızı silin.
Teşekkürler saolÇok tatlısınızlibido yükseliyormuş diyorlar
TmBu arada sitede üye olan gizli erkekler var ya da ziyaretçi kısmından da görebilirler sizi. İsterseniz fotoğrafınızı silin.
EvetForograf size mi ait ?
Sildim galibaMune Merhaba abla, konu sahibi siteye yeni katılmış. Yanlış bölümde konu açmış. Ayrıca fotoğrafını paylaşmış. Sapıklar dadanmaz umarım
Evet silinmişEvet
Sildim galiba
Kaç aylık hamilesiniz
Alla alla oylemiGözlüğünüzün sol üst köşesi parlamış, bilim insanlarının çalışmalarına göre sağ alt köşesi parlarsa libido yüksek deniyor. Sizinki yükselmemiş daha mlsf
Çok tuhaf fotoğraf ekleyip libido sorusu normal gelmedi bana sanki birini kötü duruma düşürmek için yapılmış,fotoğrafta değişikti.
Yoo su anki halimi attım yaş 34Çok tuhaf fotoğraf ekleyip libido sorusu normal gelmedi bana sanki birini kötü duruma düşürmek için yapılmış,fotoğrafta değişikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?