Lazer Epilasyon Hamileyken lazer epilasyon

rkye06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
23
12
32
Merhaba arkadaşlar ,affiniza sığınarak danisiyorum . 6 aylık hamileyim bacaklarımı epilasyon aleti ile bugün zorlanarak aldım . Alırken de yana yakına bundan sonraki dönemi düşünmeye başladım .
Canım çok tatlı sanırım , bacaklarımı falan alırken bile canım çok acıyor. Aklımdaki soru doğuma yakın dönemde genital bölge temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum . Hamileyken lazer epilasyona giden var mı hiç , bir zararı oluyor mu , bu aydan itibaren başlasam doğuma kadar devam etsem .
Ya da lazer zararlı ise, agdaya gitsem de eczanelerde bölge uyuşturucu kremler varmış ondan kullansam onların bir zararı var mıdır , bu tarz şeyler kullanan var mıdır , yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım zararından çok işe yaramıyor olması önemli işe yaramadığı için salonlar yapmıyor ve tehlikeli buluyor bende dondurdum şuan seanslarımı 1-2 defa ağda yapabilirsiniz bu süreçte idare eder geç çıkar zaten dediler inşallah doğrudur

Ah keşke birazda acimasa milletin gıkı çıkmıyor ,ben can cekisiyorum sanki kendimi çok kastigim için birşey olur mu ki acaba korkusu yaşıyorum sürekli . İlk üç ayım riskliydi birşey olur korkusu yaşıyorum . O yüzden kendimi belki çok kasmam diye kremler aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…