• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken lazer epilasyon!!!

Province

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
815
526
53
Kızlar hamile oldugumu bilmeden lazer epilasyon yaptırdım zarari olur mu bebege cok üzgünüm

Hamilelikte bilinen bir zararı yoktur yazmış internette ama bir daha sakin yaptırma, saçını bile boyama, inşallah sağlıkla kavusursun

Lazer epilasyon yaptırdığım yerde epilasyoncu bir kadın vardı,hamile olduğu için epilasyon yapılan odalara bile girmiyordu Bence dikkat edin. Sonuçta ışın alıyorsunuz. Seanslarınızı doğum sonrasına erteleyebilirsiniz.

Merhaba bildiğim kadarıyla kosmetik laser epilasyon bebeklere zararla olmuyor,çünkü kullanıldığı oran düşük.. Ama uzun vaadeli araştırmalar olmadigi icin bu konuda ne olur ne olmaz yinede doguma kadar ara verin. Bebek hariç çünkü hormonlar farklı oluyor hamilelikte ve ten daha da hassas.. Insallah birsey olmamistir. Sağlıkla kucaga alin inşallah

Zararı yoktur demeyelim de bilinen bilimsel bir çalışma yokmuş bu konuda. Doktor randevunuzda mutlaka sorun bence. O daha net bilgi verir.

Merhaba.
Bir arkadaşım da sizin gibi hamileliğini bilmeden lazer epilasyon yaptırmıştı. Doktora sordugunda ilk haftaları olduğu için şanslı oldugunu ama böyle durumların riskli olduğunu söyledi. incelemedede sorun çıkmamıştı şükür. Çocuğu Ay parçası gibi massallah :)
Allah sağlıcakla kucağınıza almay nasip etsin İnşallah

Doğru demek istedigim bu zaten. Türkçem biraz yetersiz olabilir. :oops:

Yaaa ben utandım şimdi öyle demek istemedim. :oops: Hem sizin yorumu sonradan fark ettim. Hamilelikte bilinen bir zararı yok ama yinede yaptırma yazmış bir arkadaş. Ben doktoruyla görüşmesi taraftarıyım. O yüzden yazdım. :)

Doktorunuza soyleyin yaptirdiginizi mutlaka. Haberi olsun. Diger seanslara gitmeyin ne olur ne olmaz.

Tum vucut yaptrdim ozel bolge ve karin da dahil..bilsem asla yaptırmazdım haftaya gitcem doktora sorcam gebeliğin 3. Haftasina denk geliyordu adetim bile gecmemisti fark edemedim gebeligi :(

Kızlar hamile oldugumu bilmeden lazer epilasyon yaptırdım zarari olur mu bebege cok üzgünüm
Bende yaptirmistim canim bacak ve koltukalti hicbir sıkınti olmadi röntgende cektirmistim ayni ay zaten hamile oldugunu bilmeden bebege birsey olursa dusuk oluyomus adet kanamasi olarak gidiyomus hamile oldugunu anlamadan yani gebelik devam ediyosa bir sıkınti yoktur kafana takma

bende hamile kaldigimda yaptiriyordum. cocuk doktoruna sordum bir zarari varmi diye. uyusturcu jel gibi birsey kullanmiyorlarsa devam edebilirsin bir zarari olmaz dedi. cok tecrübeli bir doktordur her dedigine güvenirim

Ben 2 aylık hamileyken yaptırmıştım,dr a sordum herhangi bir sakınca yok yaptırabilirsiniz demişti.Ama lazerden çıktıktan sonra şiddetli bir kanamam olmuştu 3 gün hastanede yattım az kalsın bebeğim düşüyordu,pişman oldum.Kesinlikle kimse yaptırmasın
Sizin bebeğiniz henüz çok küçükmüş,umarım bişey olmaz.

Back
X