Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararı yoktur demeyelim de bilinen bilimsel bir çalışma yokmuş bu konuda. Doktor randevunuzda mutlaka sorun bence. O daha net bilgi verir.
Doğru demek istedigim bu zaten. Türkçem biraz yetersiz olabilir.![]()
Bende yaptirmistim canim bacak ve koltukalti hicbir sıkınti olmadi röntgende cektirmistim ayni ay zaten hamile oldugunu bilmeden bebege birsey olursa dusuk oluyomus adet kanamasi olarak gidiyomus hamile oldugunu anlamadan yani gebelik devam ediyosa bir sıkınti yoktur kafana takmaKızlar hamile oldugumu bilmeden lazer epilasyon yaptırdım zarari olur mu bebege cok üzgünüm
Kızlar hamile oldugumu bilmeden lazer epilasyon yaptırdım zarari olur mu bebege cok üzgünüm
Ben 2 aylık hamileyken yaptırmıştım,dr a sordum herhangi bir sakınca yok yaptırabilirsiniz demişti.Ama lazerden çıktıktan sonra şiddetli bir kanamam olmuştu 3 gün hastanede yattım az kalsın bebeğim düşüyordu,pişman oldum.Kesinlikle kimse yaptırmasınKızlar hamile oldugumu bilmeden lazer epilasyon yaptırdım zarari olur mu bebege cok üzgünüm