Hamileyken lazer epilasyon yaptıranlar varmı?

007leylam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
400
160
39
Slm kızlar hamileyken lazer epilasyon yaptıranlar varmı,ben araştırdım,hamileliğin ilk üç ayı vücudun hiçbir yerine ve son 3 ayındada yalnızca karın ve meme çevresine önermiyorlarmış

Son düzenleme:
Bir doktor sakınca yok diyor ,diğeri sakıncalı diyor,biri genital bölgeye yaptırma diğer bölgelere yaptırabilirsin diyor,anlamadım gitti

Ben 14 aydır lazerle gidiyorum, ama sağolsunlar yamalı gibi yaptılar bir yerimde çıkıyor,bir yerde yok,bu yüzden o kötü görüntüden kurtulmak lazım,sır lazerin bitmesini bekledim bebek için,birde meme küçültme ameliyatı olacaktım,fakat meme küçültme ameliyatını iptal ettim,bebekten sonra düşünüyorum,ama kafamı kurcalayan lazer,kime inanacağımı şaşırdım, görüntü kötü olmasa takmam,ama berbat,birde 14 ayda bitiremediler,

Ama eşim artık kızıyor ,bebek istiyor ,ne zaman bitecek bu deyip duruyor,bende bıktım,genital bölgem razalet zaten,yamalı gibi,bir doktor farklı söyler,diğeri farklı anlamadım ,genitale olmaz diyor,diğeri sakınca yok diyor,

Canım sakıncası olmasada riske atma doktorun çok umrunda olmaz ama sonuçta lazer ışını illaki bi zararı olur hem hormonlar değişiyo nerde neolacağı belli olmaz bende uzun bi süre lazer yaptırdım şuanda bıraktım çünkü bende bebek istiyorum

Arkadaslar estetısyen egıtmenım ben lazer epılasyon kesınlıkle gebelık donemınde yaptırılmamalıdır. Bebege ve anneye zararlıdır.

İnanın diyorumki hadi neyse çıksın ağdayla aldır ama,vallaha alıcak kızdan utanırım yamalı gibi üstte yok,bir kenarda yok ,diğer tarafta arkalarında var bu ne yaaa

Birde yüzüme gidiyordum geçen ay bıraktım,yüzüme iğneliye gidiyordum,cildimi delik deşik ettiler,arar yardım isterim, yok patron bir yere gitti ,yok geldi yine gitti ,en sonunda bugün aradım kızdım artık,yarın gelin bakalım bi dediler,nerden bulaştım bu yere yaa

Değilim canım bende ondan korkuyorum ya ,hamile olunca kendim ileriki aylarda alamam,başkasına aldırıcam ,utancımdan yerin dibine girerim ,abla şekilmi yaptın der kız

Oğlum 7 yasında ,bebek düşünüyoruz,kardeşi olsun istiyorum,ama bu lazer merkez 9 ayda biter dedi,14 ay oldu

Canım neden utanıyosun ki kuafördeki kızlar neler görüyo emin ol seninki hiçtir :) buarada tek bitiren cihaz alex diğerleri oyalıyomuş haberin olsun :)

Kızlar bugün lazeri yaptırdığım yere gittim, yüzümü bu hale getirdiniz dedim,bana dedilerki 2 seyans cilt bakım yaparız dediler,sinirlerim bozuldu yüzüm delik deşik olmuş maske düzeltmezki bunu,yazıklar olsun,yaptırdığıma dahil elimde hiç bir şey yok ,tüketici haklarına şikayet etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…