Hamileyken kayisi cekirdegi tuketenler?

derya0404

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
27
8
6
36
Merhaba herkese. Yeni katiliyorum araniza. Bu aralar cok panikli ve hassasim. Sizlerin tecrubelerine ve bilgilerinize ihtiyacim var. 6 aylik hamileyim. Arada bir organik olarak gelen tatli kayisi cekirdeklerinden tuketiyordum. İki haftada bir avuc kadar. Fakat nette siyanur icerdiklerini okudum. Acibademde iceriyormus ve zehirliyormus. Ben acibadem yemedim. Bende zehirlenme gibi bir durum olmadi ama. Bebegime zarar vermekten korkuyorum. Doktor ultrasonda belli olmayacagini soyledi. Zehirlensen once sen zehirlendirdin dedi. Hamileligi sirasinda kayisi cekirdegi yiyen ve saglikli dogum yapan annelerdenguzel seylere duymaya ihtiyacim var. Kafamdan bir turlu atamiyorum. Cok stres yaptim.

Her yediğimiz şeyin içinde birşey var mutlaka zararlı. Doğal ne kaldı allah aşkına? Ben gebeyken yemedim hiç aklıma gelmedi ama bi ara almıştım sürekli yiyordum. Hiç bi zararını da görmedim

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Siyanur durumundan dolayi bebegime zarar vermekten korktum cok. Bana da bir etkisi olmadi zehirleme gibi ama. Hamile olunca daha panik yapiyorum sanirim.

Bunu ilk kez duydum zararlı diye. Üstelik çiğ badem yiyordum her gün doktor ve diyetisyen kontrolünde bulamadığım zaman çiğ kayısı çekirdeği yiyebilirsin demişlerdi bir kaç kez yedim ve hiçbir zararını görmedim üzerinden haftalar geçti. Bence bu kadar takıntı yapmayın zehirlenme olsa olurdu şimdiye kadar

Bebegime zarar vermekten korkuyorum ondan hassasim sanirim ona kotu bi etkisi olmus mudur diye. Biraz rahatladim cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…