Hamileyken kanaması olanlar?

Emyra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
2
0
6
34
İstanbul
Selam bayanlar,

Dileğim kabul oldu, 12 hafta önce hamile kaldım. Ancak bu hamileliğin her adımı endişeymiş. Birkaç gün önce sabah uyandığımda sanki regl olmuş gibi kanamam olmuştu. Önceden de kahverengi akıntı oluyordu ama doktorum plasenta oluşumu döneminde normal olduğunu söylüyordu. Bu sefer hem miktar fazla hem de akıntı kırmızı olunca hemen doktoruma gittim. Bir iğne yaptırdı. (Bilmemne depo iğnesi) Progestan kullanıyordum zaten, onun sayısını üçe çıkardı. Kanamam ertesi güne kesildi. Ama içimde korkusu kaldı. Sürekli içimden bebişle konuşuyordum bu kanamaya kadar şimdi iç sesim kesildi. Ya kaybedersem korkusu doldurdu onun yerini.
Biliyorum ki hayırlısı neyse o olacak. Ama inşallah hayırlısı bebeğimin sağlıkla doğmasıdır.

Böyle bir kanama geçirip te bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?

canım bende içimi kemiren bi hamilelik dönemi geçirdim diyemeyeceğim çünkü 10.haftasında kaybettim bebeğimi. 24 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım benim kanamam yoktu kahverengi lekelenmem oluyodu sadece ama sonuç kötü oldu. umarım sen aynı sonla karşılaşmazsın bunları yazmamın sebebi seni korkutmak değil sadece temkinli olmanı tavsiye ederim. kendini çok kaptırmamaya çalış.ben olumsuzu düşünüyodum nedense içimde hep böyle biteceği düşüncesi vardı.herkes kızıyodu aksini iddia ediyodu ama malesef ben haklı çıktım. ama şunu da söylemek istiyorum bu şekilde olup hamileliğini sonuna kadar sürdürebilenler az değil.onlarla iletişime geçebilirsin umarım ve tavsiyeler verebilirler belki.ama sonuç ne olursa olsun üzülme ve hayırlısı buymuş diye düşün. kaç doğumlusun ve kaçıncı gebeliğindi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…