Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken hazir krema
- Konu Sahibi Cicekkizz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe hamile hamile beslenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Daha dun tükettim. yenilen içilen seylerin çoook abartılı dozlarda olmadığı sürece zarar verdiğini düşünmüyorum. Youtubeda çok video var bunlar ilgili doktor kağan kocatepeyi izleyebilirsin. Mesela hamburger kola zararli gebelikte evet ama haftada 3-4 defa yemekle ayda bir defa yemek ayni mi zararli olan dozu ayarlayamamak. Rahat ol bisey olmazKizlar hazir krema yedim yaa sanirim zararliymis tuketen oldu mu hamileyken
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Bazi balik türlerini tüketmenin zararli olduğunu okumuştum ama hangileri inan hatırlamıyorum bide tükettiğini ton balığı miktarinda vucuda zarar verecek oranda civa var mi bakalim. Endiselenme hemen doktoruna danis en sağlam bilgiyi o verirhamileyken ton balığı yemek yasak mı kızlar ? google den baktım yüksek miktarda civa içerdiği için tüketilmemeli yazıyor.
- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
teşekkür ederim pazartesi gideceğim doktoruma haftada 1-2 defa salataya koysam yeter banaBazi balik türlerini tüketmenin zararli olduğunu okumuştum ama hangileri inan hatırlamıyorum bide tükettiğini ton balığı miktarinda vucuda zarar verecek oranda civa var mi bakalim. Endiselenme hemen doktoruna danis en sağlam bilgiyi o verir
Oylemi sagol cnmDoktorum makarna ve yemeklerde pisirerek kullanilan ve ara sira yenilen kremanin bi zararinin olmadigini soyledi. Pasta ve tatlilar icin kullanilan şekilde çiğ yeme demisti bana.
Doğru diyosun tesekkur ederimmmDaha dun tükettim. yenilen içilen seylerin çoook abartılı dozlarda olmadığı sürece zarar verdiğini düşünmüyorum. Youtubeda çok video var bunlar ilgili doktor kağan kocatepeyi izleyebilirsin. Mesela hamburger kola zararli gebelikte evet ama haftada 3-4 defa yemekle ayda bir defa yemek ayni mi zararli olan dozu ayarlayamamak. Rahat ol bisey olmaz
Evet ton balığı ve konserve urunlerde civa varmış. Tuketmemek gerekiyorhamileyken ton balığı yemek yasak mı kızlar ? google den baktım yüksek miktarda civa içerdiği için tüketilmemeli yazıyor.
- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
bugun kontrole gittiğimde sordum bende.Ben önermiyorum konserve balık yemeni ,riske atmana gerek var mı bebeğini dedi. Son zamanlarda her kanalda sıkça verilen ton balığı reklamından dolayı böyle yeme isteğim oldugunu düşünüyorumBenim doktorum dip balığı ya da yüzel balığı farketmez tüketebilirsin istediğini demişti. Yani öyle ayda bir yenilen ton balığından da bişi olmaz demişti ben gibi kafası biraz rahat bir doktordu kendisi