• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken hazir krema

nasıl zararı imiş

Kizlar hazir krema yedim yaa sanirim zararliymis tuketen oldu mu hamileyken😑😑😑
Daha dun tükettim. 😊😊 yenilen içilen seylerin çoook abartılı dozlarda olmadığı sürece zarar verdiğini düşünmüyorum. Youtubeda çok video var bunlar ilgili doktor kağan kocatepeyi izleyebilirsin. Mesela hamburger kola zararli gebelikte evet ama haftada 3-4 defa yemekle ayda bir defa yemek ayni mi zararli olan dozu ayarlayamamak. Rahat ol bisey olmaz 😊😊

hamileyken ton balığı yemek yasak mı kızlar ? google den baktım yüksek miktarda civa içerdiği için tüketilmemeli yazıyor. 😯

hamileyken ton balığı yemek yasak mı kızlar ? google den baktım yüksek miktarda civa içerdiği için tüketilmemeli yazıyor. 😯
Bazi balik türlerini tüketmenin zararli olduğunu okumuştum ama hangileri inan hatırlamıyorum bide tükettiğini ton balığı miktarinda vucuda zarar verecek oranda civa var mi bakalim. Endiselenme hemen doktoruna danis en sağlam bilgiyi o verir

Bazi balik türlerini tüketmenin zararli olduğunu okumuştum ama hangileri inan hatırlamıyorum bide tükettiğini ton balığı miktarinda vucuda zarar verecek oranda civa var mi bakalim. Endiselenme hemen doktoruna danis en sağlam bilgiyi o verir
teşekkür ederim pazartesi gideceğim doktoruma 😊 haftada 1-2 defa salataya koysam yeter bana 💙

Balıklarda civa yüzünden bazı türlerden kaçınılması gerektiğini ben de duydum da kremanın ne zararı varmış, ilk kez duyuyorum. Ben tükettim. Makarnada, tatlılarda, birçok farklı yemek çeşidinde. Bir zararını görmedim

Doktorum makarna ve yemeklerde pisirerek kullanilan ve ara sira yenilen kremanin bi zararinin olmadigini soyledi. Pasta ve tatlilar icin kullanilan şekilde çiğ yeme demisti bana.

Daha dun tükettim. 😊😊 yenilen içilen seylerin çoook abartılı dozlarda olmadığı sürece zarar verdiğini düşünmüyorum. Youtubeda çok video var bunlar ilgili doktor kağan kocatepeyi izleyebilirsin. Mesela hamburger kola zararli gebelikte evet ama haftada 3-4 defa yemekle ayda bir defa yemek ayni mi zararli olan dozu ayarlayamamak. Rahat ol bisey olmaz 😊😊
Doğru diyosun😃 tesekkur ederimmm

Benim doktorum dip balığı ya da yüzel balığı farketmez tüketebilirsin istediğini demişti. Yani öyle ayda bir yenilen ton balığından da bişi olmaz demişti ben gibi kafası biraz rahat bir doktordu kendisi 🙂

Benim doktorum dip balığı ya da yüzel balığı farketmez tüketebilirsin istediğini demişti. Yani öyle ayda bir yenilen ton balığından da bişi olmaz demişti ben gibi kafası biraz rahat bir doktordu kendisi 🙂
bugun kontrole gittiğimde sordum bende.Ben önermiyorum konserve balık yemeni ,riske atmana gerek var mı bebeğini dedi. Son zamanlarda her kanalda sıkça verilen ton balığı reklamından dolayı böyle yeme isteğim oldugunu düşünüyorum 😄

Back
X