hamileyken gül koklamak

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
arkadaşlar hamileyken gül koklarsan bebekte leke olur fln derler bunun hurafe olduğunu düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ?? eşim gül getirmişti bende tabiki kokladım ne kadar inanmasmda hamilelik sendromu işte içime kurt düştü:KK43:((

Benim dirseğimde ve bacağımda ikiside tıpa tıp birbirine benzeyen küçük bir ü harfine benzer doğum lekem var. Annem sen karnımdayken çok gül kokladım der. Ama ben çok seviyorum lekelerimi küçücük zaten. Belkide hurafedir bunlar ama bu kadar çok kafanıza takmayın. belkide ALlah çocuğunuza öyle bir güzellik vericek:81:

böyle şeylere inanıp da canınızı sıkmayın.Öyle diyenler nerden biliyor o lekenin gül koklamaktan kaynaklandığını? Koklamasalardı leke olmayacağının garantisini verebiliyorlar mı? Olacağı varmış,olmuştur,sebep aramaya gerek yok bence.

çok tesekkür ederim içim rahatladı bende böle şeylere normalde inanmam hatta inananlarada çok kızardım ama hamile psikolojisi işte içime dert olmuştu:KK66:

etrafımda bilerek denediklerini ve olduğunu söyleyenler var ama bu allahın bileceği belki o zaman çok içten istedi de oldu içine kurt düşürme bana da saç kestırme dediler ama bebeğimi allaha emanet ederek kestirdim

Yengemde ciğer yiyip saçı gözüne gelmiş onu çekerken parmağı değmiş yüzüne
kuzenimde ilk küçükdü beni ama büyüdükçe büyüdü
şuan yüzünün yarısını kaplıyor

Dikkat edilmel bence

bu ne ya şunu yapma bunu yapma bende türbeye gittim dediler elini nereye değdirirsen çocukta leke çıkar. herkes bir şey söylüyor.

aslında bencede çok saçma böle şeylere bakarsak o kadar çok şey varmışki yapmamız gereken internetten okudum şimdi bunları yapmadan yaşamak imkansız sanırım ...bebeklerimiz allaha emanet allahın izniyle hiç bir şey olmaz...

çok tesekkür ederim içim rahatladı bende böle şeylere normalde inanmam hatta inananlarada çok kızardım ama hamile psikolojisi işte içime dert olmuştu:KK66:
merhaba 2012 de yazmissiniz bebisiniz suqn kucaginizda olmali leke oldumu gul koklayinca ?

aynen banada hamileyken ciğer doğrarken elini vücüduna değme leke olur dediler sırf denemek adına iğer doğradıktan sonra bacağımın arkasına görünmeyen yerime elimi sürmüştüm aynen değdiğim yerde oğlumun lekesi var ablamda kızında denedi aynennn değdiği yerde onunda vra ama canları sağolsun ne yapalım yanii

Ay kizlar inanmayin boyle seylere yok gul kokladim leke cikacak vs bunlari yapmadanda cikanlarda neden oluyor madem oyle? :KK53:

Ben de inanmiyordum ama oglumun sırtında yarimgul şeklinde açık kahverengi bi leke var.. buyumuyor hatta güzel bile denebilir. Değişik birşey.

aynen banada hamileyken ciğer doğrarken elini vücüduna değme leke olur dediler sırf denemek adına iğer doğradıktan sonra bacağımın arkasına görünmeyen yerime elimi sürmüştüm aynen değdiğim yerde oğlumun lekesi var ablamda kızında denedi aynennn değdiği yerde onunda vra ama canları sağolsun ne yapalım yanii
Çocuklar da acaba annelerimizin canı sağolsun diyecekler mi:)))

Annem de bana 4 ay boyunca saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi dayanamadım kestirdim. Sona gece sabaha kadar rüyamda bebeğimi gordum hareket etmiyordu sorunlar oluyordu. Sabah uyandım oglum hareket edene kadar kendime gelemedim. Ogluşum hareket edince çok mutlu oldum. Annenin dediğine inanmdim ama ister istemez bilincaltima işlemiş çünkü sabh uyandım ilk işim elimi karnima koymak oldu.

arkadaşlar hamileyken gül koklarsan bebekte leke olur fln derler bunun hurafe olduğunu düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ?? eşim gül getirmişti bende tabiki kokladım ne kadar inanmasmda hamilelik sendromu işte içime kurt düştü:KK43:((
Peki ne oldu leke var mı çocuğunuzda

X