Hamileyken grip olmak

Duruecelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
30
20
3
33
12 haftalık hamileyim bir hafta bitti ve geçmeyen bir grip daha doğrusu azalır gibi olup tekrar artıyor balgam ile birlikte belirtiler. Ateş olmadığı için doktora gitmedim kendimce c vitamini besinlerine yöneldim tavsiyeleriniz var mı acaba ?

Ben de tam 12 haftalıkken grip olmuştum.. Ama çok kötüydüm antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. Sen bol bol su iç canım. Mandalina portakal ye mevsimi zaten. Bi de parola içebilirsin Bi zararı olmuyor hamileyken.

Geçmeyecek gibi geliyor artık tedirgin oldum bebek açısından sorun olmasından ateş yok ama iyileşme olmuyor bir türlü . Teşekkürler canım

Geçmeyecek gibi geliyor artık tedirgin oldum bebek açısından sorun olmasından ateş yok ama iyileşme olmuyor bir türlü . Teşekkürler canım
Ama ilaç kullanmıyorsun ya ondan yavaş iyileşirsin bebeğine merak etme bişey olmaz ateşin çıkmadığı sürece sen günde Bi tane parol iç bebeğe zararı yok ateş düşürücü ağrı kesicidir parol ateşin çıkmasın en azından. Acil şifalar versin inşallah Allah rica ederim

Bence ateşin olmasa dahi doktora görün zaten verilecek ilaçlar sana göre ve kısa kullanımlı olacaktır, daha hızlı atlatırsın süreci.
Portakal sık kendine kuzum güçten düşmemek için sıkı bir kahvaltı yap ne kadar su içersen o kadar atarsın çok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…