merhaba bizim evimizde 2 yasında labrador cinsi bir kopegimiz var.. ben su an 9+3 gunluk hamileyim.. ılk evlendigimiz zman hemen cocuk yapamama nedenimiz kopegimizdi cunku daha cok kucuk ve inanılmaz yaramazdı. biraz onun akıllanmasını bekledik..tahmın edeceginiz gibi cevreden gelen cok tepki var hamilesin evde kopek var nasıl olcak? cocuk dogunca o ona zarar verir vsvs gibi bir cok laf.. ama bir hayvanla yasayan bilir ki onlarda tıpkı bizim gibi her seyi anlayabiliyrlar.. inanıyorum ki bebegimiz olunca onu en az bizim gibi sevip koruyacak... sadece ilk dogdugu zman kendini geri plana atılmıs hissetmemesi gerekiyor.. o yuzden esim onu daha sık gezdiricek.. ve unutmamak lazım ki hayvanla buyuyen cocuk her yonden daha pozıtıf oluyor.. ben hep kedilerle buyudum ve evlenınce annemde kaldılar.. kediler bence bebekle daha az problem olurlar cunku sonucta fiziksel olarak bebegi ezme yada zarar verme ihtimali yok.. tırnaklarını duzenli keserseniz bence problem olmaz.. bir de onemli bir detay kedilerden bulasan toksoplazma denen bir hastalık var gebelikten once mutlaka onun testini yaptırın.. ben gecırmişim.. eger gebeyken gecirirseniz cocukta problem oluyor.. en onemlı detay bence bu.. umarım en kısa surede hamile kalır bebiginizi kucagınıza alırsınız...
24 haftalık hamileyim ve ikiz bebek bekliyorum,evimde yaklaşık bir yıldır bizimle yaşıyan İrma adında dünyalar güzeli bi kızım(kedi) var,çok yaramaz bi kedi,üstelik çokta huysuz,henüz 2 aylıkken sokakta sefil bi haldeyken bulup aldık,eşimde dahil,annem babam,ki babam hergün sokaktaki kedilere yamek taşır,gitmesi gerektiğini düşünüyolar,çünkü tüyleri aşırı derecede dökülüyor,en kaliteli mamayı yediriyoruz,aşılarını yaptırıyoruz ama tüy dökme sorununu engelleyemedik,tekrar sokaklara bırakmak asla istemiyorum,ama kimse de almak istemiyo,çok çaresiz kaldım,ne yapıcam bilmiyorummafoldumben
24 haftalık hamileyim ve ikiz bebek bekliyorum,evimde yaklaşık bir yıldır bizimle yaşıyan İrma adında dünyalar güzeli bi kızım(kedi) var,çok yaramaz bi kedi,üstelik çokta huysuz,henüz 2 aylıkken sokakta sefil bi haldeyken bulup aldık,eşimde dahil,annem babam,ki babam hergün sokaktaki kedilere yamek taşır,gitmesi gerektiğini düşünüyolar,çünkü tüyleri aşırı derecede dökülüyor,en kaliteli mamayı yediriyoruz,aşılarını yaptırıyoruz ama tüy dökme sorununu engelleyemedik,tekrar sokaklara bırakmak asla istemiyorum,ama kimse de almak istemiyo,çok çaresiz kaldım,ne yapıcam bilmiyorummafoldumben