hamileyken emzirmek lütfen bilgilendirin benii..

nihandag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
17
0
36
36
herkese merhbalarrr...10 aylık bir bebeğim var ve 5 haftalık hamileyimm düşük tehlikem olduğu için progestan hapı kullanıyorum yarın doktor randevum var sorucam ama yinede sizdende bilgi almak istedimmm hapın içindeki kağıtta emzirirken kullanmayınız yazıyor 4 gündür hapı içiyorum ve emzriiyorum ne sakıncası olabilir????yada bir zararı olduysa bebeğime nasıl anlayabilirimm???

arkadasım öncelıklle allah yardımcın olsun bukadar küçük cocukla hamılelik kolay degıl madem ılacta öyle bırsey yazıyor neden emzırdın kı umarım bır zararı olmamıstır sonucta hormon alıyosun buda sütle cocuga gecıyor zaten hamıleyken emzırmeyı bırakman lazım karnındakını beslemek adına 10 aylık bebegın malesef meme ememıycek artık bıran evvel kesmen lazım madem ılacta alıyosun ve emzırrıken ıcılmıyor derhal kesıceksın memeyı nasılsa hamıle oldugun ıcınde kesmek zorundasın allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…