Bebek Beslenmesi hamileyken emziren varmıı =(( bilen birileri cevap versin lütfenn...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zzzehraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
42
0
96
Ankara
öncelikle ilk defa konu açıyorum bi yanlışlık yaparsam kusura bakmayın.. 24 kasım doğumlu bir oğlum var ve 2gün önce hamile olduğumu öğrendim... çok büyük bir sürpriz açıkcası... lütfen nasıl hamile kaldın doğurcakmısın gibi sorular sormayın şokunu üzerimden atamadım zaten =(( Rabbimden geldi ama tek derdim oğlumun emmesi... çok güzel emiyordu =(( daha 6aylık.. hiç hamileyken emziren varmı aranızda... yani birsürü makale okudum iyi beslenilirse hamileyken emzirmenin bir sakıncası yok deniliyor.. dinende bir sakıncası yokmuş ama tecrübe ilmi denen şeyede inanırım açıkcası yani çevremdeki bütün büyüklerim memeden kes dedi ve ben nasıl yapcam bilmiyorum =(( açıkcası ek gıdalara bile daha tam geçmedik ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... varmı aranızda hamileyken emziren...

seninle aynı zamanda hamile kalmışız, bende oğlum 6 aylıkken 2.ye hamile kaldım aynı seninki gibi çok güzel emiyodu ve çok düşkündü, bende bu duruma çok üzülüyodm ve kahroluyodum, ilk doktor kontrolünde doktorum 4 ayda daha emzirebileceğimi söyledi, yani hamileliğin 4. Ayına kadar 9. Aya kadar bile emzirsen bile bişey olmaz sadece 2. Çocuğa yeni süt oluşmaz demişti 4 ay emzırdim herkes konuştu emzirilmez diye ama ben doktorumu dinledm emzirdim... Sende doktorunla konuş canım
bu arada hamile kaldm diye üzülme peşpeşe zor ama bi yandanda kolay tempoyu unutmadan rahata alışmadan 2. geliyo ve arada oda büyüyo benim şuan büyüğü 50 aylık yani 4 yaşında küçüğüde 35 aylık onunda 3ü biticek...

hamile kaldım diye üzülmedim aslında gerçekten sadece oğlumu emzirme konusu beni üzdü dediğim gibi... hayırlısı olsun ya inşallah ama teşekkür ederim mesajın beni gerçekten rahatlattı biraz dr randevum var yarın zaten bi sorcam dediğin gibi =) kısmet artık...

bende emzırırken hamıel kaldım ama oglum büyüktü ve 1 ay sonra zorlandıgım ıcın kestım 23 aylıkken ama doktor emzırebılırısn demıstı bebek 6 aylık olana kadar ıkısıne de zararı yok dedı evet cevre herseyı soyluyor geneld ekes dıyorlar cocuktan cok sana zararı yanı güçsüz kalırsın demıstı doktor o kadar yanı emzırebılrıısn

teşekkür ediyorum kızlar emziriyorum zaten ama işte yok karnındakinin hakkına giriyosun falan.. kafam karışmıştı birde dr la görüşcem zaten.. hayırlısı olsun artık ama emzirmek için elimden geleni yaparım inşallah =)

Emzirirken vücutta salınan oksitosin hormonu, rahimde kasilmalara yol açıyor diye biliyorum. En doğrusunu doktorunuz söyler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…