Hamileyken düşmek :(

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Kızlar dün tek başıma kendime ayakkabı almaya ayakkabıcıya gittim tam çıkışta merdivenlerde önümü göremedim galiba nasıl oldu anlamadım dengem sarsıldı yüzüstü gidiyodumki bişey beni arkadan çekti popo üstü düştüm! Allah hamileleri koruyormuş meğer hemen düştüğümü duyanlar bu yorumu yaptılar. Düşerken çığlık atmışım mağaza görevlileri koştu yardımıma. hiçbişey olmadı çocuk gibi ağladım korkumdan sadece. bebeğimde korkup hissetti heralde kıpır kıpır oynadı ben düştükten sonra. o oynadıkça benim içim rahat etti yoksa doktora gidip onun iyi olduğuna emin olmak isteyecektim! Artık daha dikkatli olucam sizde yürürken dikkat edin nolur

geçmiş olsun canım karnının üstüne düşmediysen sorun değil bence ama istersen bir gözük doktora için rahat eder

Ben de gebeyken düşmüştüm hem de yüzüstü ama ellerimle yere dayandım sonra ellerim tartmadı yapışmıştım ben de çok korkmuştum şoktan olsa gerek ilk 1 saat bebeğim çok az kımıldadı sonra sonra normale döndü ben de çok korkmuştum Rabbim esirgesin.. Onlar şimdi en güvenli yerdeler..

canim 15 haftalikken işyerimde bişey almak için ciktigim sandalyeden dudmustum cok sukur bisey olmadi.arkadaşimda 7 aylikken banyoda dusmus.dusun artik.Rabbim koruyor.hamikelikte dengesizlik normal bişey

geçmiş olsun canım kötü bir şey olmadığına sevindim. karnımız büyüdükçe denge merkezimiz şaşıyor tabi çok dikkatli olmak lazım. allah daha kötüsünden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…