arkadaşlar hamileyken bulantıdan dişlerimi fırçalayamadım. sonrada sarardılar tabi. şimdi beyazlatmak için ne yapabilirim fırçalamaktan başka? ya da hangi macun iyidir=? başka yol var mı?
valla bende araştırıyorum bleaching diye bir beyazlatma sistemi varmış. sanırım 200-300 tl arasında. bi ofis tipi var dr tarafından 1 saatte yapılan, birde ev tipi varmış kalıba jeli döküp bir hafta hergün 4-8 saat takman gereken. ben ofis tipini düşünüyorum. zararlı değilmiş iyi bakılırsa en az 2-3 sene hiç renk değiştirmiyormuş ama iyi bakılmazsa bile hiç bir zaman önceki kadar sarı olmuyormuş. dişlerde de hassasiyet çok nadir oluyormuş.
merhaba arkadaşlar,
karbonat ya da tuzlu su plak ları uzaklaştırır biraz açılma sağlar tabii.
ancak dişetlerinize zarar vermemeye çalışın!
ofis beyazlatma çok kolay ve başarılı bir sistem, çoğu dişhekimi muayenehanesinde uygulayabilir.
güvendiğiniz bir hekime başvurabilirsiniz,
sevgiler..
opalecence nin ev tipi var ya hani 10 lu sizce işe yarıyormu,yoksa ofis beyazlatma daha mı etkili? benim diş dr.um ev tipi daha etkili diyor. ben karar veremiyorum
ofis tipini takiben ev tipi daha uzun süreli bir sonuç veriyor. ev tipinin kullanımını aksatmadığınız sürece ofis tipine göre daha tercih edilebilir. bence her ikiside memnun edici sonuçlar veriyor. bahsettiğiniz marka da güvenilir bir marka