Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaaahahhh ah yarama tuz bastn tatlım.. ben son 2 aydır dış eti problemi yaşıyorum dr hamilelikten dedi.. ben dislerimi her gün fircalarim ve dış etim hayatta kanamaz. Ama şimdi fircalamaktan korkuyorum öyle bi kaniyo ki. Ve sisler. Dr hergün 2 bardak süt iç diyo.. bebek kalsiyumsuz kalmazmis depolarindaki kalsiyumu alırmış.. süt ürünlerini fazlaca tuket tavsiyem...
Aaaahahhh ah yarama tuz bastn tatlım.. ben son 2 aydır dış eti problemi yaşıyorum dr hamilelikten dedi.. ben dislerimi her gün fircalarim ve dış etim hayatta kanamaz. Ama şimdi fircalamaktan korkuyorum öyle bi kaniyo ki. Ve sisler. Dr hergün 2 bardak süt iç diyo.. bebek kalsiyumsuz kalmazmis depolarindaki kalsiyumu alırmış.. süt ürünlerini fazlaca tuket tavsiyem...
Yapma yaa! Geçmiş olsun. İlaç kullanamıyorsun değil mi? Yani benim şu an zaten ağız dolusu kanıyor hergün ama alıştım diyebilirim ağrı olmadığı sürece herşeyi atlatabilirim. Çünkü geçen sene inanılmaz ağrılar çektim,şu an iyiyim çok şükür ama tekrarlarsa diye çok korkuyorum. O ağrıları çekeceğime dişlerimi söktürürüm daha iyi :18::18::18:
Gebelikten önce ara ara dişeti kanaması şikayetim olurdu ve dişlerimi temizlettiğimde geçerdi. Hamileyken kanamalarım düzenli oldu,temizlettiğim halde. Hamile kalmadan önce problem neyse giderilmesi en iyisi olur.
Bende de ayni problem var. Hamile kalmadn once dis eti tedavisi qormustm duzlmsti hamile kaldm yine bsladi hem agriyooo hmde kaniyooo. Ve 15 haftalik hamileym sut bastan ck ictm smdi tiksindm icemiyrm...