hamileyken daha az aş eriyordum vallahi

mdunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
47
2
36
Ankara
hamileyken yediklerimize dikkat ediyorduk ama herşeyin tadına bakıyorduk. şimdi doğum yaptım. güzel , tatlı ama çokkkk gazlı bir oğlum oldu. hiçbirşey yiyemiyorum. paranoyak oldum. suyu bile acaba gaz mı yapar diyerek içiyorum. ahhhh portakallar, kuruyemiş, çiğköfte, soğan, sarımsak, lahana, dolma, domates, kola, biber, mercimek, fasulye, mandalina, ...... vallahi yediklerimi yazsam daha kolay . koyun peyniri, tahin pekmez, su, tavuk.... işe yarasa neyse ama ne yaparsam yapayım bu gaz oluyorrr. offf oğluşum çok hırpalanıyor. bende açlıkla aşermekle helak oldum. vallahi ağzım sulandı.

allah kolaylık versin canım... gazlı bebek çok zor.. ilaç kullanmıyor musun? metsil bizde çok işe yaramıştı yan etkisi de yok.. çok güzel bi ilaç.. tavsiye ederim..

kullandım cnm. ama sanırım çok karıştırdım. bir gün onu diğer gün başka birşey . anlayacağın kafam allak pullak

kullandım cnm. ama sanırım çok karıştırdım. bir gün onu diğer gün başka birşey . anlayacağın kafam allak pullak

canıım gaz ilaçları 4-5 gün sonra etkisini göstermeye başlıyor.. düzenli kullanmadan hiç fayda etmiyor. bence öyle kullanacağına hiç kullanma daha iyi.. bize doktorumuz bu ilacı verdiğinde bebeğim 2 haftalık olmak üzereydi. gaz sıkıntımız yoktu biz de vermedik ve takipeden 1 hafta boyunca her gün kendime saydırdım.. çünkü gaz olayı çok zor acı çektiğini görmek insanı mahvediyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…