Hamileyken Coraspin 100mg. ve proluton depot iğnesi kullananlar bakabilirmisiniz?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
8 + 5 günlük hamileyim dr a gittiğimde kanamam olmamasına ragmen coraspirin 100 mg verdi sabahları tok karna içiyorum bugun kasık agrım adet olcak gibi oldu hala agrıyor dayanamılcak gibi degil ama genede korkuyorum aranızda hamilelikte coraspiin kullanan oldumu ? kan sulandıırıcı neden veriliyor bide eskıden adet olmadan sökülmek için kullandıgım ilaç acaba düşüğe sebep olurmu? proluton depotta kanamam olmamasına ragmen her ihtimale karsı 12. haftaya dek devam dedi bu konuda bilgi verirmisiniz ?

Canım ben 18 yaşında travestiyim. Biz travestiler proluton depot. progiynon depot. estradiol valerate bu doğum haplarını kadınsılaşmak için kullanıyoru. ben kullanıyorum göğüslerim çıkmaya başladı fiziğim kaslıydı düzeldi tamamne bayan fiziğindeyim

Ben kullandim hatta 7ayima kadar hala aklimda her hafta carsamba idi.kizim suan 4, 5yasinda.vucut kendini hamile hissetsin kanama vs olmasin diye.ama benim kanamam vardi verdi doktor.simdide 3aylik hamileyim 3hafta once kese disi kanama duvari gordu dok.bisey olmayadabilir ama sende rahim agzi yetmezligi var riske edemem dedi yaptilar igneyi.kanamam olmadi sukur.ikincide bi tane oldumo igneden.

8 + 5 günlük hamileyim dr a gittiğimde kanamam olmamasına ragmen coraspirin 100 mg verdi sabahları tok karna içiyorum bugun kasık agrım adet olcak gibi oldu hala agrıyor dayanamılcak gibi degil ama genede korkuyorum aranızda hamilelikte coraspiin kullanan oldumu ? kan sulandıırıcı neden veriliyor bide eskıden adet olmadan sökülmek için kullandıgım ilaç acaba düşüğe sebep olurmu? proluton depotta kanamam olmamasına ragmen her ihtimale karsı 12. haftaya dek devam dedi bu konuda bilgi verirmisiniz ?
Canım ben de kullanıyorum suan ikisini

Back
X