Doğuma Hazırlık Hamileyken çatlak önleyici krem

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oooyyykuuuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
265
342
25
Anneler anne adayları merhaba hamileyken kullandığınız çatlak önleyici krem var mıdır varsa önerilerinizi alabilir miyim acaba

Ben bebek yağı sürüyorum, boooool su içiyorum. Bazen evde ne krem bulsam sürüyorum 😂 (Arko, nivea vs.) şimdilik yok çatlağım hiç inşallah olmaz. 🙏🏼

Eğer olmazsa muhtemelen kaşımadığım ve bool su içtiğim için (günde 4-5 litre vardır) olmaz.

Anneler anne adayları merhaba hamileyken kullandığınız çatlak önleyici krem var mıdır varsa önerilerinizi alabilir miyim acaba
Mustela krem ve Burst bees mama bee kremi dönüşümlü olarak günlük sürdüm, hergün badem yağı ve kakao yağı karışımı sürdüm, banyo sonraları ve kaşınma oldukça bol bol tekrarladım ve kaşımadım, bol su içtim, çatlak olmadı 🤗

Bebek yağı avokadolu nemlendirici ve lierac kullandım … Olacak olan oluyor önüne geçemiyorsun bacağımda çatlama yaşadım 🤷🏻‍♀️

Mustela nın çatlak önleyicisiyle organik hindistan Cevizi yağı kullanmıştım hiç çatlağım olmadı

Lierac biooil kullandım.
Arkadaşım badger önerdi şimdi onu kullanıyorum .
Karnım zaman zaman yanıyor. Çatlayacak gibi ama daha çatlamadı. Son haftada bir şey çıkmazsa şu an iyi.

X