hamileyken ç.suyu kullanma

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
kızlar meraba malum artık bayram yaklaşıyo bugün birazcık temizlik yaptık eşimle sağolsun ben tam bir çamaşır suyu delisiyim tuvaleti banyoyu falan çamaşır suyuyla yıkamazsam olmaz bugünde çamaşır suyuyla yıkadım kokusunu pek içime çekmedim ama bir zararı varmı çamaşır suyunun:uhm:

hayir güzelim. zaten iyi bir temizlik icin camasir suyu sart. ben bilasik deterjaninin bile icine katarim bardaklarim camlarim piril piril olur. e tabi egilipte cok solumayacaksin yani... bi sakincasi olmaz

benimde elimden hiç düşmüyor ama kokusundan uzak durmaya çalışıyorum, yağ sökücü kokusuda çok keskin onuda sıkınca mutfaktan bir süre uzaklaşıyorum kokusu gidene kadar..biz dikkat edelim yinede..birde çamaşır suyu kullanacağım zaman ellerime önce vazelin sürüp işe öyle başlıyorum.çok derime işlemesin diye :)

Bence hamilelikten sonra da kokusundan uzak durmak gerek. Annem astım oldu, onları koklaya koklaya. Özellikle de astımı temizlikten sonra çok artıyordu ordan biliyorum.

bence uzak durmak gerek sonuçta tehlike içeren bir madde..
ne porçöz nede çamaşır suyu..

makyaj, saç boyası bile önerilmiyor. bence hamileyken eşleriniz üstlensin çamaşır suyuyla ovma işlerini

ablamın eşi kimya mühendisi ablamda 3 gün önce doğum yaptı. eve çamaşır suyu sokturmadı. zaten öncedende sokturmazdı. normaldede hiç sağlıklı değil...

valla domestossuz bi hayat düşünemiyorum

o yüzden sıkça kullanıyorum ama burnumu tutuyorum

ben de temizlikte kullanıyorum.çamaşırsuyu dışındaki deterjanları eşim yapıyor.solumuyorum tabii.abartı da koymuyorum.elime de eldiven takıyorum ki, deri yoluyla açık yara varsa zararı olmasın diye.makyajın zararı olduğunu duymadım.aşırı olmadığı sürece.

Ben de kullanmamaya çalışıyorum.Daha doğrusu eve sokmamaya özen gösteriyorum alırsam kullanırım dayanamam diye onun yerine arap sabunu ve frosch un ürünlerini veya cif kullanıyorum.Tabi hijyen açısından içim rahat değil ancak direkt kimyasal sonuçta zararlı bence.Bizim burdan birisi çaydanlığa kireç çözücü koymuş adam bunu soluyunca kalp krizi geçirmiş.Belki bilimsel olarak neden sayılmaz ama bence tetiklemiştir.

çok sağolun arkadaşlar vermiş olduğunuz cvblar içinopuyorumnanaktan

çamaşır suyu kokusu başımı çok ağrıtıyor benim o yüzden hiç alakam yok bayadır. eşim yapıyor napıyım.başım ağrısa miem bulansa ilaç kullananmam. yapacak bişi yok..biz katlanıyoruz bu kadar eşlerimiz de yapsınlar artık. dimi ama?

X