hamileyken bulantı

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
34
Hamilelikte bu kadar bulantı olması normal mı arkadaşlar bn sürekli çıkartıyorum ne yapsam iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim

Hamilelikte bu kadar bulantı olması normal mı arkadaşlar bn sürekli çıkartıyorum ne yapsam iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim

zor canım bulantı malesef oluyor, tuzlu şeyler ye, çubuk kraker falan gibi, bana limonata iyi gelmişti ama kendi yaptığım limonata

evet normal, birkaç arkadaşım bu nedenle hastane de bile yattı. doktor hap veriyor istersen bir doktoruna sor.
tuzlu şeyler bastırmıyor mu? beyaz peynir, kraker, marul, salatalık. bana haşlanmış patates iyi geliyordu. ikinci hamileliğimde nerdeyse dört ay sadece kahvaltı, haşlanmış patates yedim. bebeğim patatesi çok seviyor :)

:))) inşallah geçer Bnmde bulantılarım

Bana patlamış mısır çok iyi geliyordu
az ve sık yemek ye yağlı ve tatlı yeme

9+3 üz ama bulantilarim çok fazla bana da tuzlu yiyecekler ve patlamış mısır iyi geliyor ilaç kullanıyorum ben yoksa surekli çıkarıyorum

Geçmiş olsun canım.. Benim doktorum mide bulantisinin tek sebebinin protein ve özellikle mineral eksikliğinden kaynaklandığını söylemişti.. Tuz tüketimi ve günde iki şişe maden suyu tuketiyorum.. yeşil elma ve her öğün arası salataya tuz döküp kütür kütür yiyiyorum.. hamur işi ve tatlidan uzak duruyorum.. ikinci gebelik de yolunda gidiyor çok şükür.. inşallah senin de bulanların geçer kısa zamanda..

Teşekkür ederim canım..

ben 5 kılo verdım
serum ıyı geldı bana sahsen

6+5 günlük hamileyim.henüz kalp atışı duymadım ama bende 1 haftadır bulantılar başladı.sevdiğim yemeğin kokusunu bile duysam içim kalkıyor.daha bebeğim canlanmamışken bu bulantıların başlaması iyi birşey mi ? arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…