Hamilelikte bu kadar bulantı olması normal mı arkadaşlar bn sürekli çıkartıyorum ne yapsam iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim
Cok kötüyüm cnm artık midem ağrıyor deniyorum ama bulamadım geçirecek birseyzor canım bulantı malesef oluyor, tuzlu şeyler ye, çubuk kraker falan gibi, bana limonata iyi gelmişti ama kendi yaptığım limonata
Cok kötüyüm cnm artık midem ağrıyor deniyorum ama bulamadım geçirecek birsey
Vermedi cnm. Versede kullanmayı düşünmüyorum cnmcanım çok şiddetli seninki, doktor ilaç vermedi mi bulantı ilacı
Hamilelikte bu kadar bulantı olması normal mı arkadaşlar bn sürekli çıkartıyorum ne yapsam iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim
:))) inşallah geçer Bnmde bulantılarımevet normal, birkaç arkadaşım bu nedenle hastane de bile yattı. doktor hap veriyor istersen bir doktoruna sor.
tuzlu şeyler bastırmıyor mu? beyaz peynir, kraker, marul, salatalık. bana haşlanmış patates iyi geliyordu. ikinci hamileliğimde nerdeyse dört ay sadece kahvaltı, haşlanmış patates yedim. bebeğim patatesi çok seviyor :)
Teşekkür ederim canım..Geçmiş olsun canım.. Benim doktorum mide bulantisinin tek sebebinin protein ve özellikle mineral eksikliğinden kaynaklandığını söylemişti.. Tuz tüketimi ve günde iki şişe maden suyu tuketiyorum.. yeşil elma ve her öğün arası salataya tuz döküp kütür kütür yiyiyorum.. hamur işi ve tatlidan uzak duruyorum.. ikinci gebelik de yolunda gidiyor çok şükür.. inşallah senin de bulanların geçer kısa zamanda..