Hamileyken boya badana yapanınız oldu mu?

Valla ben 35 inci haftadayim evim 3oda 1salon ben evimin boyasını kendim yaptım hemde her yerini ağır kaldırıyorsunuz camlar açık gayette oldu sakındığı göze çöp batar Allahını yardımıyla bitti temizliğinde yaptım tek sıkıntı ayaklarım odem dolayısıyla fazla âgridi onun dışında iyiyim eşim ağır işte çalışıyor ona yuk olmaktansa çıt kırıldım biri hiç olmadım ve yapabileceğim birseyken başkasından da beklemem maşallahı var kızımda hareketleri çok fazla doktor bile hareketiyle sıkıntı yok dedi yağlı boya yapmam lazım eşim izin vermiyor pazartesi doktora soracağım malesrf sakıncası yoksa bu konuda kimseye eyvallah etmem tarlada çapa sallayan odun taşıyan kadınlar bagdan bahçeden doğuma gidiyor bizimki kibarlık bence allahim kadının yaptığı işleri iman olarak kabul eder şu bağlıysa yap bence Rabbım musade etmedikçe hoc birsey olmaz ben eğleniyorum fazla o yüzden alt köşeleri çocuklarım yaptı
33 haftalık hamileyim ev aldık çok masraf oldu haliyle boya badana yapmak zorundayım Ankara’da yardım edecek kimsem yok mecburum bebeğe zarar verir mi sizler hiç böyle birşey yaptınız mı

Abla yüzyıllık konuyu niye hortlattın şimdi? Tamam en güçlü sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…