• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken botoks yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sndlgz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sndlgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
1
0
36
27
Merhaba, hamilelik sürecinde botoks yaptıran oldu mu? Yan etkisi oldu mu?? Biri beni bu konuda aydınlatabilir mi 🥹🥹

Merhaba, hamilelik sürecinde botoks yaptıran oldu mu? Yan etkisi oldu mu?? Biri beni bu konuda aydınlatabilir mi 🥹🥹
Migren diş sıkması gibi sebeplerse kadın doğum doktorunuz en doğrusunu bilecektir diye düşünüyorum. Şimdi ben yaptırdım bir şey olmamıştır sana olur neticede insan metabolizması hamileikte değişiyor .

Hamileyken bu işlemlerin olması ne kadar doğru bilmiyorum ama buradan biri yaptır ben yaptırdım derse yaptıracak mısınız? Doktorunuza sormadınız mı?

Botoksun ilerleyen senelerde olusturacağı muhtemel etkiler su anda bile bilinmiyor. Hamile iken yaptırılmamalı bence, risk almaya değer mi? Ben de diş sıkması için senelerdir yaptırıyordum ancak hamilelik ve sonrası süt verirken bile o riski göze alamam bu sebeple diş sıkması için gece plağı yaptırdım

Back
X