Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem bende hamileyken bel fıtığı olmuş. Allah kolaylık versin anne olmak ne kadar zor.. ınşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Geçmiş olsun a.s.
ya benm bacaklarım falan cok kötü hiç hareket edemiyorum.zaten ebnm bebeğim asagıda oldugu için yürüyüş yasak.şimdi hiç hareket edemyrm.bugün sadece 1 saat ayakta kaldım.hep yattım yıne de cok agrım var. derinduru cnm sen normal doğum yapabildin mi??
Bende yaşamıştım hamileliğimde, çok zor...3 gün 3 gece ağlamıştım acımdan, oturup kalkamıyordum, hamileyken ilaç falan vermiyorlar dinlenmekten başka çare yok ne yazıkki, geçmiş olsun....
Annem bende hamileyken bel fıtığı olmuş. Allah kolaylık versin anne olmak ne kadar zor.. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Geçmiş olsun a.s.
Bende yaşamıştım hamileliğimde, çok zor...3 gün 3 gece ağlamıştım acımdan, oturup kalkamıyordum, hamileyken ilaç falan vermiyorlar dinlenmekten başka çare yok ne yazıkki, geçmiş olsun....
Derinduruya sormuşsun ama, ben cevaplayım canım, ben ilk hamileliğimde de bel ağrısı çekmiştim, doğumu etkilemiyor çok kolay oldu iki doğumumda ve normal, sakın korkupta sezeryen olma, inşallah doğumun çok rahat geçer benim gibi, sevgiler..
Derinduruya sormuşsun ama, ben cevaplayım canım, ben ilk hamileliğimde de bel ağrısı çekmiştim, doğumu etkilemiyor çok kolay oldu iki doğumumda ve normal, sakın korkupta sezeryen olma, inşallah doğumun çok rahat geçer benim gibi, sevgiler..
:teselli:ay bunu duyduguma cok sevındım cnm yha ben en cok böle olursa doguramam die korkuyorum.ager agır fıtık rahatsızlıgı olursa normal doguma izin vermiolarmıs.doğumun sonuna kadar devam ettı mı peki ağrıların yoksa bı dönem agrıyıp gectı mı?
benimde belimle ilgili problemim vardı hamiile kalmadan önce bel fıtığı başlangıcı dedi doktor bi tedavi oldum ama hamileyken yine ağrılarım başladı 5.ayda.çok fazla bel ağrısı çektim.doktorum hamileler için özel korselerden önerdi.onu taktım ve faydasını gördüm. 1-2 ay sonra ağrılarım azaldı ama bu sürede hep dinlendim.senin problemin tam olarak nedir bilemiyorum ama korse bana iyi gelmişti.inşallah bi an önce geçer.