- 27 Mart 2019
- 2
- 1
- 46
- Konu Sahibi Laura Mars
Merhaba. 22 haftalık hamileyim, 1 hafta-10 gün önce sol kalçamda ve bacağımda ağrı ve güçsüzlük şikayetleri başladı. Geçebilir diye bir süre bekledim ancak geçmeyince ortopediste göründüm. Ortopedist anlattıklarıma göre bel fıtığına benzediğini ama şu an herhangi bir tetkik yapamayacağını, doğumdan sonra beyin cerrahına görünmemi söyledi. Hormonlar nedeniyle bağlar gevşiyormuş ve bu tarz hastalıkları tetikliyormuş. Daha önce şikayet hissedip hissetmediğimi sordu. Aslında hamileliğimin başından beri sol tarafımda güçsüzlük ve diz ağrısı hissediyorum, o zaman da doktora gitmiştim ve o da tetkik yapamayacağını ama bel fıtığı olabileceğimi söylemişti. O zamanlar kalça, bel ağrısı, vs olmadığı için ihtimal vermemiştim. Sizlere sormak istediğim aranızda hamileyken bel fıtığı teşhisi konan var mı? Hamileliğiniz nasıl geçti, fıtık ilerledi mi, doğum ya da çocuk için bir risk oluşturdu mu, hamilelik ilerledikçe, ağırlık arttıkça daha büyük şikayetlere yol açtı mı? Bir de bu süreçte mr çektiren oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.