Hamileyken basur

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
24
Bayanlar 3 aylık hamileyim basur çıktı lütfen krem önerirmisiniz sabah eşime aldircam agridan kivraniyorum

Doktoruma sormadan kulanabilirim demi cnm gerçekten hiç çekilmiyor hamileyken
Tamamen bitkisel ve ben hamileyken doktora gittiğimde de kremler vermişti..ya da dogurmadan gecmez demişti 9 ay çektim nerdeyse çok kötüü dogum bile yanında hiç kalırr..

O zamanda doktorun verdiği ilaçfayda etmemilti hedensa diye bir krem önermişti bi akraba onunla hafifletmiştim ..
Bunu bu sene kullandım daha ve 1 haftada tamamen rahatlattı
Doktoruma sormadan kulanabilirim demi cnm gerçekten hiç çekilmiyor hamileyken

Canım meme çıkmış dışında batiyor sürekli ağrı yapıyor çok zor bişey valla eczaneden alabilirim demi bu kremi kuzum

Öf sizin kulağınıza da fısildıyolar zaten. Neden bilime ilime uzaksıniz bu kadar?

Doktora sormadan kullanamazsınız krem ismi önerseler de.
kesinlikle. bir başkasının fayda gördüğü krem sizde aynı etkiyi oluşturmayabilir,aksine alerji ,iritasyon bile yapabilir.

bitkisel adı altında satılan ürünlerin çoğu zararlı oluyor. rüştünü ispatlamış markaların ürünlerini hariç tutuyorum. onları da doktorunuza danıştıktan sonra kullanmanız daha uygun olur.

Ağrısını acısını bilseniz her şeyi denerdiniz emin olun bayanlar..Allah kimseye yasatmasın..
Sadece acısı hafiflesin istedim dogum yanında hiç kalır..

Gerçekten gereksiz konuşan insanlar var bilim ne alaka insanlar burda düşüncelerini paylaşıyor vs vs kimse kimseyi ilgilendirmez gerçekten ağrısı çok zor salak saçma konuşan insanlardan nefret ediyorum olabilir o krem iyi gelmemis de başka birinin kullandığı iyi gelmiş olabilir asıl siz geride kalmisiniz ...

Yav hadi ben neyse Otrera doktor be. Sürun anam kulaktan doğma ne bulursanız sürün. Nerde kıyıda köşede kocakarı ilacı varsa alın sürün. Iyilik yaramaz size.

Doktorların genelde verdiği proctolog ve hiçbir işe yaramadı ayrıca arastırdım tekrar etme sıklıgı çok yüksek o kremlerin..ben ne yapabilirim..Doktorlara genel bir yargım yok ,Allah ellerine de düşürmesin basımızdan da eksik etmesin inş..
Ama bununla düzeldi ve çok şükür çok rahatım ki son bir senede aylarca çektim ben bu rahatsızlıgı doktorada gittim ama faydasını görmedim son önerdiğim krem dışında..
Yine diyorum kimse yasamasın bu agrıyı acıyı

Bende de var. Ben hamile değilim, bekarım. Genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor. Maalesef basur için ne kadar krem, bitkisel ürün de olsa yeme içmeye dikkat etmek gerekiyor. Bu çok önemli.

Proctolog, dışkı yumuşatıcı ilaçlar ve anestol pomad kullanmıştım ben. Bu hastalık sebebiyle defalarca doktora gittim, üç aşağı beş yukarı aynı kremleri veriyorlar. Bir de eğer yapabilirseniz sıcak suya oturma var. Bunu da doktor önermişti.

Ben ilaçlar da kullandım. Bitkisel ürünler de... Eğer bulabilirseniz kudret narı yemek de iyi geliyor. Aynı şekilde kudret narı yağı sürmüştüm ama biz, kendimiz yaptık evde tamamen organik... Çok iyi gelmişti. At kestanesi kremi de iyi gelmişti. Bunlar zaten yağ, krem olduğu için yumuşatıyor o bölgeyi... Ama dediğim gibi ilaçlar dahil çoğu kabız olunduğu sürece etkisiz... Yeme düzeni ve kabız olmamak en 1. şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…