Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar 3 aylık hamileyim basur çıktı lütfen krem önerirmisiniz sabah eşime aldircam agridan kivraniyorum
Ben kullanıyorum müthiş bir şey kesinlikle tavsiye ederim ve hamilelikte de çok zordur basurAllah şifa versin inş geçmiş olsun..Bayanlar 3 aylık hamileyim basur çıktı lütfen krem önerirmisiniz sabah eşime aldircam agridan kivraniyorum
Doktoruma sormadan kulanabilirim demi cnm gerçekten hiç çekilmiyor hamileykenBen kullanıyorum müthiş bir şey kesinlikle tavsiye ederim ve hamilelikte de çok zordur basurAllah şifa versin inş geçmiş olsun..
Tamamen bitkisel ve ben hamileyken doktora gittiğimde de kremler vermişti..ya da dogurmadan gecmez demişti 9 ay çektim nerdeyse çok kötüü dogum bile yanında hiç kalırr..Doktoruma sormadan kulanabilirim demi cnm gerçekten hiç çekilmiyor hamileyken
Doktoruma sormadan kulanabilirim demi cnm gerçekten hiç çekilmiyor hamileyken
Öf sizin kulağınıza da fısildıyolar zaten. Neden bilime ilime uzaksıniz bu kadar?Tamamen bitkisel ve ben hamileyken doktora gittiğimde de kremler vermişti..ya da dogurmadan gecmez demişti 9 ay çektim nerdeyse çok kötüü dogum bile yanında hiç kalırr..
O zamanda doktorun verdiği ilaçfayda etmemilti hedensa diye bir krem önermişti bi akraba onunla hafifletmiştim ..
Bunu bu sene kullandım daha ve 1 haftada tamamen rahatlattı
kesinlikle. bir başkasının fayda gördüğü krem sizde aynı etkiyi oluşturmayabilir,aksine alerji ,iritasyon bile yapabilir.Doktora sormadan kullanamazsınız krem ismi önerseler de.
Burda bilim ya da ilimsiz mi konuştumÖf sizin kulağınıza da fısildıyolar zaten. Neden bilime ilime uzaksıniz bu kadar?
Evet. Doktorun verdiği fayda etmemiş de akraba vermis de o fayda etmiş filan...A
Burda bilim ya da ilimsiz mi konuştum
Yav hadi ben neyse Otrera doktor be. Sürun anam kulaktan doğma ne bulursanız sürün. Nerde kıyıda köşede kocakarı ilacı varsa alın sürün. Iyilik yaramaz size.Gerçekten gereksiz konuşan insanlar var bilim ne alaka insanlar burda düşüncelerini paylaşıyor vs vs kimse kimseyi ilgilendirmez gerçekten ağrısı çok zor salak saçma konuşan insanlardan nefret ediyorum olabilir o krem iyi gelmemis de başka birinin kullandığı iyi gelmiş olabilir asıl siz geride kalmisiniz ...
İnşallah sende olursun göt kremi arayışına düşersin artık sende dede kremlerinimi kocakarı kremelrini surersun bilemedim canımYav hadi ben neyse Otrera doktor be. Sürun anam kulaktan doğma ne bulursanız sürün. Nerde kıyıda köşede kocakarı ilacı varsa alın sürün. Iyilik yaramaz size.
Samimi bir cvp verdim yaşadıgımı anlattım hedensa dediğim kremide eczaneden tavsiye üzerine almıştım..eczane diyorum dikkatinizi çekerimEvet. Doktorun verdiği fayda etmemiş de akraba vermis de o fayda etmiş filan...
İnşallah sende olursun göt kremi arayışına düşersin artık sende dede kremlerinimi kocakarı kremelrini surersun bilemedim canım