Hamileyken ameliyatlı 20'lik diş çektiren var mı?

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
38
Merhaba kızlar Bi sorum olacak
2 aylık hamileyim, 37 yaşında olmama rağmen 20lik dişim sol alttan çıkmaya başladı. Ucu görünüyor patlamış. Tabi çıkamıyor, çıkamayacak çünkü yer yok ağrıdan çenem tutuluyor bir kaç gündür...
Ağzımı tam açamıyorum.
Bu diş son çektirdiğim gibi ameliyatlı olacak yuksek ihtimalle.
Son çektirdiğim 20lik diş de ameliyatlı idi ve dilimin sağ tarafı uyuşuk kaldı çene cerrahına gitmeme rağmen... O yuzden korku sardı... Ama Bi yandan da ağrı 😪😪

Hamileyken böyle dikişli ameliyatlı diş çektiren var mı? Bi de hamileyken 20lik çektirip Bi sorun yaşayan var mı?

Geçmiş olsun. Ben de yıllar önce hamileliğimde çok yoğun diş ağrıları yaşadım. Ön dişlerimde 6 aylık hamileyken sebebini bilemediğimiz bir ağrı başladı. Diş hekimim hamile olduğum için müdahale edemeyeceğini söylemişti 15 yıl oldu. Abartısız doğum yapana kadar ağrım geçsin diye elimde buz torbası ile dolaşmıştım
Tabi şimdi her şey çok daha farklı.
Öncelikle jinekoloğunuzla irtibatınızı kesmeyin hatta diş hekiminiz ya da cerrahınızın jinekoloğunuzla fikir birliğinde olmaları önemli. Umarım en kısa zamanda kurtulursun diş ağrısı fena.
Yeniden geçmiş olsun

2 aylık hamileyim, 37 yaşında olmama rağmen 20lik dişim sol alttan çıkmaya başladı. Ucu görünüyor patlamış. Tabi çıkamıyor, çıkamayacak çünkü yer yok ağrıdan çenem tutuluyor bir kaç gündür...
Ağzımı tam açamıyorum.
Son çektirdiğim 20lik diş de ameliyatlı idi ve dilimin sağ tarafı uyuşuk kaldı çene cerrahına gitmeme rağmen... O yuzden korku sardı... Ama Bi yandan da ağrı 😪😪

Hamileyken böyle dikişli ameliyatlı diş çektiren var mı? Bi de hamileyken 20lik çektirip Bi sorun yaşayan var mı?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle benim tecrübem yok ama annem 3 çocuğunda da birer diş çektirmiş. Bence doktorunuzla konuşup halledebilirsiniz ama tabii ameliyatlı nasıl oluyor bilgim yok. Umarım kısa sürede atlatırsınız💐

Merhaba geçmiş olsun öncelikle benim tecrübem yok ama annem 3 çocuğunda da birer diş çektirmiş. Bence doktorunuzla konuşup halledebilirsiniz ama tabii ameliyatlı nasıl oluyor bilgim yok. Umarım kısa sürede atlatırsınız💐
Aman dikkat, çok tehlikeli düşük yapan tanıdık var, riske atmayın doktorunuzla tüm riskleri görüşüp karar verin lütfen.

Aman dikkat, çok tehlikeli düşük yapan tanıdık var, riske atmayın doktorunuzla tüm riskleri görüşüp karar verin lütfen.
Hanımefendi mesajımı özellikle alıntılamanıza gerke yoktu ki. Ben sadece annemin başına geleni söyleyip sonrasında "Doktorunuzla konuşup halledebilirsiniz" dedim. Yani kafama göre gidip çektirin demedim

Ağzımı tam açamıyorum.

Diş ağrınız için şiddetle karanfil yagını öneriyorum dişinizi anında uyuşturuyor. Hamileyken bir eczacının tavsiyesiyle kullanıyordum hala agridikca kullanıyorum. Umarım faydasını görürsünüz.

Kızlar çok teşekkür ederim karanfil yağı faydalıymış evet bugun k.validemin diş ağrısı için kullandığını öğrendim karanfil yağını. Bi de dişçim 4 aydan önce bişi yapamayacağını söyledi idare edicem mecbur... Ağzımda tatsızlık hiç geçmiyor hasta gibi hissediyorum kendimi... Bugünler zor geçiyor... Rabbim şifasını verir inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim karanfil yağı faydalıymış evet bugun k.validemin diş ağrısı için kullandığını öğrendim karanfil yağını. Bi de dişçim 4 aydan önce bişi yapamayacağını söyledi idare edicem mecbur... Ağzımda tatsızlık hiç geçmiyor hasta gibi hissediyorum kendimi... Bugünler zor geçiyor... Rabbim şifasını verir inşallah
Bazı bitkiler ve yağlar hamilelikte tehlikeli:KK43:
Karanfil bunlardan biri dikkatli olun hatta kullanmayın. Başka yöntemler bulmaya çalışın

Ev sirkesi ile gargara yaparsanız enfeksiyonu engeller ağrıniz biraz yatisir gargara bebeğe de zarar vermez diye yazdım

X