Herkese merhaba, konuyu hiç kimseyle konusamadıgım ve kendi kendime de üstesinden gelemediğim için size yazıyorum. Tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 27 yasında üniversite mezunu kamu kurumunda calısan eli yüzü düzgün diye tanımlanan bir kadınım. 1.5 yıldır evliyim eşim benden 8 yaş büyük ve 5 sene sevgiliydik. 5 aylıkta hamileyim. Eşimin evli bi kadınla yazışmalarını okudum. Ve dünyam basıma yıkıldı. Kadın eşimin cocukken sevgili oldugu bi kadın. Biz sevgiliyken bi otelde beraber olmuşlar ve eşim kadına inanılmaz bir şekilde tekrar buluşup beraber olmak için ısrar ediyordu. Kadınla konusmaları gayet samimi. Ben öğrenince eşim ağlamaya bana yalvarmaya başladı. Büyük bir ateşe düştüğünü benim asla böyle bişeyi haketmediğimi ben gidersem hayatının biteceğini vb vb bisürü şeyi sıraladı. Fakat ben kendini feminist yetiştirmiş bir kadınım. Kadının eşide eşimin arkadası aynı zamanda ikisininde bu iğrençliğin bedeleni ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Kadının Eşine haber vermeyi düşünüyorum. Sonrada korkuyorum doğacak olan bir cocugum var. Söylermisiniz o cocugu mutsuz bir evde mi büyütmek daha kötü yoksa babasından mahrum etmek mi?