• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken aldatılma tramvası mücadelesi

Buketts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
6
3
1
32
Herkese merhaba, konuyu hiç kimseyle konusamadıgım ve kendi kendime de üstesinden gelemediğim için size yazıyorum. Tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 27 yasında üniversite mezunu kamu kurumunda calısan eli yüzü düzgün diye tanımlanan bir kadınım. 1.5 yıldır evliyim eşim benden 8 yaş büyük ve 5 sene sevgiliydik. 5 aylıkta hamileyim. Eşimin evli bi kadınla yazışmalarını okudum. Ve dünyam basıma yıkıldı. Kadın eşimin cocukken sevgili oldugu bi kadın. Biz sevgiliyken bi otelde beraber olmuşlar ve eşim kadına inanılmaz bir şekilde tekrar buluşup beraber olmak için ısrar ediyordu. Kadınla konusmaları gayet samimi. Ben öğrenince eşim ağlamaya bana yalvarmaya başladı. Büyük bir ateşe düştüğünü benim asla böyle bişeyi haketmediğimi ben gidersem hayatının biteceğini vb vb bisürü şeyi sıraladı. Fakat ben kendini feminist yetiştirmiş bir kadınım. Kadının eşide eşimin arkadası aynı zamanda ikisininde bu iğrençliğin bedeleni ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Kadının Eşine haber vermeyi düşünüyorum. Sonrada korkuyorum doğacak olan bir cocugum var. Söylermisiniz o cocugu mutsuz bir evde mi büyütmek daha kötü yoksa babasından mahrum etmek mi?

boşanmayı düşünmüyorsan hiç ortalıgı karıştırma ,

hee illada boşayacam diyorsan zina davası aç hem kocana hem kadına , çekil kenara otur seyret

2. Evliliğini yapan biri olarak yorumun net...
Olmaz olsun öyle koca...
Çocuğuna vazifesini yerine getirmesine izin veririm ama bir daha kendi yanıma yöreme yanaştırmam. Tecrübeyle sabit bir kere yapan yemin billah etse de, kendini yerden yere vursa da, affedildiğinde yine yapıyor yine yapıyor .
Madem feministsiniz ezdirmeyin kendinizi basın tekmeyi, hangi deliğe sokuyorsa siz karnınız burnunuzdayken orada kalsın. İğrençliğe bak başkasıyla birlikte olup hamile eşine geliyor sonra...

Herkese merhaba, konuyu hiç kimseyle konusamadıgım ve kendi kendime de üstesinden gelemediğim için size yazıyorum. Tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 27 yasında üniversite mezunu kamu kurumunda calısan eli yüzü düzgün diye tanımlanan bir kadınım. 1.5 yıldır evliyim eşim benden 8 yaş büyük ve 5 sene sevgiliydik. 5 aylıkta hamileyim. Eşimin evli bi kadınla yazışmalarını okudum. Ve dünyam basıma yıkıldı. Kadın eşimin cocukken sevgili oldugu bi kadın. Biz sevgiliyken bi otelde beraber olmuşlar ve eşim kadına inanılmaz bir şekilde tekrar buluşup beraber olmak için ısrar ediyordu. Kadınla konusmaları gayet samimi. Ben öğrenince eşim ağlamaya bana yalvarmaya başladı. Büyük bir ateşe düştüğünü benim asla böyle bişeyi haketmediğimi ben gidersem hayatının biteceğini vb vb bisürü şeyi sıraladı. Fakat ben kendini feminist yetiştirmiş bir kadınım. Kadının eşide eşimin arkadası aynı zamanda ikisininde bu iğrençliğin bedeleni ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Kadının Eşine haber vermeyi düşünüyorum. Sonrada korkuyorum doğacak olan bir cocugum var. Söylermisiniz o cocugu mutsuz bir evde mi büyütmek daha kötü yoksa babasından mahrum etmek mi?
Mutsuz bi evde büyütmek daha kötü.
Mutsuzluk var mutsuzluk var tabi.
ama annemi aldatan bi babam olsa onla aynı evde yaşamak onun ahlaksızlığı ile ahlaklanmak istemezdm.

Bu arada boşanmayı düşünüyorsan görüntüler yazışmaları al, zinadan dava açar hemen boşanırsın maddi manevi tazminat isteyip

Hamile olmasam direkt dava acarım suan cocugum için bi şans versem zamanla bunu unutup eşimi tekrar sevebilir miyim diye yanlış karar vermemeye calısıyorum ne yapacagımı bilemiyorum. Aileme de söyleyemiyorum ben bir karar almadan. Bu süreci nasıl yöneteceğimide bilmiyorum. Cok hazırlıksız yakalandım

Hamileliğinizde bu kararları vermeyin derim çünkü yaşadığınız her türlü stresi bebeğiniz hissedecek.
Aynı zamanda hormonlardan çok daha duygusal, inanma odaklı olacaksınız.
Önce bebeğinize sağlıkla bir kavuşun, lohusalığınız bitsin sonra kararınızı verin.

Ayrıca boşanınca çocuğunuz babasız kalmayacak, ömür boyu babası eşiniz olacak.
Görevlerini ne kadar yaptığı onu ilgilendirir, bu sizin boynunuzdaki yük değil onun vicdan muhasebesi olur.

Hamile olmasam direkt dava acarım suan cocugum için bi şans versem zamanla bunu unutup eşimi tekrar sevebilir miyim diye yanlış karar vermemeye calısıyorum ne yapacagımı bilemiyorum. Aileme de söyleyemiyorum ben bir karar almadan. Bu süreci nasıl yöneteceğimide bilmiyorum. Cok hazırlıksız yakalandım
Bir kez daha yazıyorum, tecrübemle sabit, affedersen hep aldatacak seni, bir ömür tetikte huzursuzluk içinde yaşamayı mı istersin?

Bir kez daha yazıyorum, tecrübemle sabit, affedersen hep aldatacak seni, bir ömür tetikte huzursuzluk içinde yaşamayı mı istersin?
Bende öyle düşünüyorum zaten inanmıyorum bi kez yapan yine yapar. Tecrübeylede sabitlemişsiniz zaten illa bikez daha yaşamama gerek yok hem yaşımda gidicek belki sonra

Unutamazsın kesinlikle

Bende öyle düşünüyorum zaten inanmıyorum bi kez yapan yine yapar. Tecrübeylede sabitlemişsiniz zaten illa bikez daha yaşamama gerek yok hem yaşımda gidicek belki sonra
Ben ilk yaptığında o zaman boşamadığım için çok pişmanım. Sonrasında yine aldattı... sonra boşverip kendini kaybediyorsun. Sonra bambaşka bir sebepten boşandık ve yanarım giden zamanıma şimdiki aklım olsa ilk an boşardım.
sonrasında şimdiki eşimle tanıştım çok mutluyuz 4 senedir. Sakın korkma kıymetini bilen çıkıyor

Aldatmanın kriteri cinsi olmaz ama bazı şeyler bana göre daha da agırlaştırıcı ... bu bir gecelik birsey degil ki ; yüzyüze baktığı kocasını tanıdığı hep beraber aynı ortamda bulunduğunuz bir insanla aldatıyor .... zor ; su anda ilk düşüneceğiniz şey karnınızdaki canlının en iyi nasıl olacağı ; o da su anda hala sizin bedeninizde olduğuna göre siz nerde nasıl daha mutlu olursanız orada daha iyi olacaktır ; kendi adıma söylersem: ben olsam hamileliğimin geri kalanını kocamdan ayrı geçirirdim çünkü kendimi tanıyorsam ona her baktığımda bu gerçekle yüzleşirim .... babamın evine gidip doğurana kadar orada geçirirdim .... aradan biraz zaman geçerdi ve mantıklı düşünme şansım olup Doğum sonrası nihai olarak evlilikle alakalı ne yapmak istediğime karar verirdim ....

Birde kadın beni aradı yalvardı kocam duymasın cocugumu brnden alır yoksa diye. Bende cocugunu cok düşünüyosan baska adamla beraber olmadan önce düşünseydin dedim. Henüz söylemedm ama yine.

iyi de eşin bir daha görüşmem, yalnız sen varsın o hataydı vs dememiş ki. Bitirmemiş yani.

hemen numarasını değiştirse vs bir daha sevmeye çalışabilirdin, ama öyle bir şey yok. Hem onu hem seni idare edecek. 2. Kadın olmayı göze alıyorsan devam et. Böyle bir durumda sevmeye çalışmak da hatta saygı duymak da gereksiz. Çocuğunuza ileride baba olabilir belki ama size koca olamadığı kesin.

iyi de eşin bir daha görüşmem, yalnız sen varsın o hataydı vs dememiş ki. Bitirmemiş yani.

hemen numarasını değiştirse vs bir daha sevmeye çalışabilirdin, ama öyle bir şey yok. Hem onu hem seni idare edecek. 2. Kadın olmayı göze alıyorsan devam et. Böyle bir durumda sevmeye çalışmak da hatta saygı duymak da gereksiz. Çocuğunuza ileride baba olabilir belki ama size koca olamadığı kesin.
Yok eşim birdaha asla görüşmem filan bisürü sey dedi asla böyle bi hata yapmıcam lütfen bana son şans ver filan ama bana klişe geliyor bu laflar çocugum için kafam karısıyor sadece

Sakınnnmm...karşı taradın eşine söyleyin ve boşanın..Kendinize bunu yapmayın çocuğunuzada..Çnkü hiçbir zaman unutamıcaksınız ve git gide o kin büyüyücek içinizde...Dolayısıyla bu ilerde çocuğunuzu aile hayatınızı daha kötü etkiler

zamanla iyilesen yaralar, kusurlar var. Evet, bu dogru. Ama iyilesmeyenler de var. Hem sevgiliyken de yapmis, simdi de kadina israr ediyor. Iki kez mi dusmus atese?? Elbette son karar senin ama icinde her zaman bir suphe ile yasamak zor oluyor. Tecrube ile sabit.

Son düzenleme:
eğer eşine söylersen biliyosun bu işler cinayete kadar gidiyor bu durumda olan bebeğe olur. yaptığı çok işğrenç birşey, seni haketmediği belli. o ağlamalar da yalan, yazışırken otel odalarında birlikte olurken ağlamıyor da ortaya çıkınca mı ağlıyor. ama boşansan da boşanmasan da kadının eşi,ne söyleme, eninde sonunda cezalarını çekiyorlar hiç endişelenme

Back